English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
نویسنده =
تعداد مقالات:
10
1
بررسی اثرات تنش شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه گوجه فرنگی
لیلا کرمی، رحیم نیکخواه، رضا محمودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
392.06 K
2
اثر عصاره آویشن و جلبک روی کیفیت انباری میوه لیمو شیرین
شهرام زارع، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، عبدالعلی حسامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.48 M
3
اثر نانوسیلیس و آب فعال شده با پلاسما بر کیفیت انباری میوه لیمو شیرین
شهرام زارع، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، عبدالعلی حسامی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.52 M
4
بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه انار رقم رباب
عبدالعلی حسامی، محمدغلام حکیمی، لیلا کرمی، مرتضی زاهدی، سعادت ساریخانی، نیره هوشمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.13 M
5
تأثیر عصاره جلبک دریایی، موسیلاژ اسفرزه و دما بر کیفیت و عمر مفید انباری گوجه فرنگی
راضیه آتشی، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
838.21 K
6
تأثیر تلقیح قارچ میکوریز Glomus mosseaeو Glomus intraradicesبر برخی عوامل فیزیولوژیک گوجه فرنگی تحت تنش شوری
سکینه خضری، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، علی دیندارلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
7
تاثیر تلقیح قارچ های ریشه ای (Glomus intraradices وGlomus mossea) بر برخی صفات فیزیو-بیوشیمایی گوجه فرنگی تحت تنش شوری
سکینه خضری، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، علی دیندارلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
741.56 K
8
تاثیر تلقیح قارچ های ریشه ای (Glomus intraradices وGlomus mosseae) بر برخی پارامترهای مورفولوژیکی گوجه فرنگی تحت تنش شوری
سکینه خضری، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، علی دیندارلو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
843.84 K
9
بررسی اثر بستر کشت و عصاره بر روی فنل و فلاونوئید کل در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L)
زیبا محمدی، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، غلامرضا عبدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.31 M
10
بررسی اثر کاربرد جلبک دریایی و گیاه مورینگا بر روی صفات کاروتنوئید و وزن تر و خشک گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L)
زیبا محمدی، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، غلامرضا عبدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.44 M