نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 بررسی اثرات تنش شوری بر برخی خصوصیات مورفولوژیکی گیاه گوجه فرنگی
لیلا کرمی، رحیم نیکخواه، رضا محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.06 K)

2 اثر عصاره آویشن و جلبک روی کیفیت انباری میوه لیمو شیرین
شهرام زارع، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، عبدالعلی حسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

3 اثر نانوسیلیس و آب فعال شده با پلاسما بر کیفیت انباری میوه لیمو شیرین
شهرام زارع، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، عبدالعلی حسامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.52 MB)

4 بررسی اثر اسانس نعناع فلفلی بر عمر پس از برداشت و کیفیت میوه انار رقم رباب
عبدالعلی حسامی، محمدغلام حکیمی، لیلا کرمی، مرتضی زاهدی، سعادت ساریخانی، نیره هوشمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.13 MB)

5 تأثیر عصاره جلبک دریایی، موسیلاژ اسفرزه و دما بر کیفیت و عمر مفید انباری گوجه فرنگی
راضیه آتشی، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (838.21 K)

6 تأثیر تلقیح قارچ میکوریز Glomus mosseaeو Glomus intraradicesبر برخی عوامل فیزیولوژیک گوجه فرنگی تحت تنش شوری
سکینه خضری، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، علی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.08 MB)

7 تاثیر تلقیح قارچ های ریشه ای (Glomus intraradices وGlomus mossea) بر برخی صفات فیزیو-بیوشیمایی گوجه فرنگی تحت تنش شوری
سکینه خضری، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، علی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (741.56 K)

8 تاثیر تلقیح قارچ های ریشه ای (Glomus intraradices وGlomus mosseae) بر برخی پارامترهای مورفولوژیکی گوجه فرنگی تحت تنش شوری
سکینه خضری، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، علی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (843.84 K)

9 بررسی اثر بستر کشت و عصاره بر روی فنل و فلاونوئید کل در گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L)
زیبا محمدی، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، غلامرضا عبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.31 MB)

10 بررسی اثر کاربرد جلبک دریایی و گیاه مورینگا بر روی صفات کاروتنوئید و وزن تر و خشک گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L)
زیبا محمدی، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، غلامرضا عبدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.44 MB)