بررسی اثر کاربرد جلبک دریایی و گیاه مورینگا بر روی صفات کاروتنوئید و وزن تر و خشک گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L)

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد (گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران)
2استادیار (گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران)
3استادیار (زیست فناوری پژوهشکده، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر، ایران)
چکیده
کلیدواژه ها