نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 اثر سولفید هیدروژن بر برخی ویژگی‌های کیفی و ماندگاری میوه آلو رقم استانلی
ام البنین سوگوار، ولی ربیعی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (370.31 K)

2 بررسی اثر کودهایازتوبارور- 1ونیتروکارا بر خصوصیات مورفولوژیی یو عملکرد گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L)
هاجر پارسا، عزیزالله خیری، محسن ثانی خانی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.27 K)

3 اثر تیمار قبل از برداشت لاکتات کلسیم بر کیفیت و خواص آنتی اکسیدانی میوه توت فرنگی
فرح حسینی، محمداسماعیل امیری، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (235.37 K)

4 ارزیابی برخی خصوصیات پومولوژیکی و بیوشیمیایی چند رقم و ژنوتیپ فندق در منطقه اشکورات رودسر
شبنم یعقوبی فر، فرهنگ رضوی، ولی ربیعی، داوود جوادی، اکبر حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (422.56 K)

5 بررسی اثر کودهای ازتوبارور-1 و نیتروکارا بر خصوصیات مورفولوژیکی و عملکرد گیاه دارویی زعفران (.Crocus sativus L)
هاجر پارسا، عزیزالله خیری، محسن ثانی خانی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.29 K)

6 بهبود مقاومت به سرمای انگور رقم بیدانه سفید از طریق افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان تحت تاثیر محلول پاشی برگی پاییزه سولفات پتاسیم
حدیثه حقی، ولی ربیعی، احمد ارشادی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.76 K)

7 تعیین نیاز سرمایی جوانه های گل در ارقام مختلف زردآلو و آلو و مقایسه آن با هیبرید بین گونه ای آلو ×زردآلو
فرهنگ رضوی، جعفر حاجی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.43 K)

8 مقایسه مدل های مختلف در تعیین نیاز سرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو
فرهنگ رضوی، جعفر حاجی لو، سید جلال طباطبایی، محمدرضا دادپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (200.29 K)

9 تاثیر محلول پاشی ترکیب ژل آلوئه ورا با سیلیکات پتاسیم بر ترکیدگی میوه انار
علی سلیمانی، فرهنگ رضوی، مریم کشاورز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (895.28 K)

10 تأثیر خشکی جزئی پوست بر میزان ترکیبات فنولی میوه انار رقم ملس ساوه طی دوره انبارمانی
ساناز مولائی، ولی ربیعی، علی سلیمانی، فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.3 MB)

11 اثر تیمار پس از برداشت خشکی جزئی پوست بر فعالیت آنتیاکسیدانی میوه انار طی دوره انبارمانی (Punica granatum L. cv. Malase Saveh)
ولی ربیعی، علی سلیمانی، فرهنگ رضوی، ساناز مولائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.43 MB)