نویسنده =
تعداد مقالات: 11

1 پاسخ گیاه کلم بروکلی به غلظت های مختلف نیتروژن آمونیومی
فردوس رحیمی؛ عبدالرضا سجادی نیا؛ شایان منتظری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.71 K)

2 اثر اسید سالیسیلیک بر خصوصیات اکوفیزیولوژیکی درخت پسته (رقم اوحدی) در شرایط تنش خشکی
فردوس رحیمی؛ عبدالرضا سجادی نیا؛ رضا یعقوبی ساردوئیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (93.26 K)

3 بررسی مقاومت به شوری در هلو رقم آلبرتا با استفاده از غلظت عناصر غذایی
فردوس رحیمی؛ عبدالرضا سجادی نیا؛ رضا یعقوبی ساردوئیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (95.08 K)

4 تاثیر غلظت های مختلف نیترات و آمونیوم بر شاخص های اکو فیزیولوژیک گیاه بامیه
شایان منتظری؛ فردوس رحیمی؛ عبدالرضا سجادی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (92.86 K)

5 تعیین بهترین منبع نیتروژن در سیستم هیدروپونیک در گیاه بادمجان با استفاده ازفلورسانس کلروفیل
علی مشکی؛ عبدالرضا سجادی نیا؛ نفیسه مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (244.31 K)

6 بررسی نسبت های مختلف آمونیوم محلول غذایی بر صفات رشدی و فیزیولوژیکی گوجه فرنگی در شرایط هیدروپونیک
نفیسه مهدوی؛ عبدالرضا سجادی نیا؛ علی مشکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (202.66 K)

7 بررسی اثرات 17 تیمار کود شیمیایی به صورت محلولپاشی بر خصوصیات کیفی میوه پسته رقم اوحدی
حسین بازرگان هرندی؛ عبدالرضا سجادی نیا؛ محمد اسماعیل کفایتی؛ حمیدرضا روستا؛ حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (167.59 K)

8 اثر pH محلول غذائی بر رشد رویشی، میزان فلورسانس کلروفیل و غلظت عناصر میکرو در کاهوی کشت شده در کشت گلدانی
میثم منظری توکلی؛ حمیدرضا روستا؛ واحد باقری؛ عبدالرضا سجادی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (248.09 K)

9 آکواپونیک: بررسی شرایط فیزیولوژیکی گیاه نعناع در سیستم Raft و محیط پرلایت
حمیدرضا روستا؛ عبدالرضا سجادی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.17 K)

10 بررسی اثر منابع مختلف نیتروژن بر میزان فلورسانس کلروفیل در دو گوجه فرنگی و خیار
عبدالرضا سجادی نیا؛ حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (320.95 K)

11 ارزیابی رسیدگی میوه گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا با استفاده از تکنیک فلورسانس کلروفیل
عبدالرضا سجادی نیا؛ سید حسین میردهقان؛ حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.24 K)