نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 خاصیت آنتی اکسیدانی اندام هوایی گیاه Pycnocycla nodiflora Decne. ex Boiss. به روش DPPH در سه مرحله ی مختلف رشد
زهرا شمس؛ عنایت االله تفضلی؛ وحید روشن
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.35 K)

2 اثر پوشش های خوراکی مختلف آلوئه ورا و کیتوزان بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی
زهرا شمس؛ اصغر رمضانیان؛ پویا جلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (112.46 K)

3 پاسخ ده رقم تمشک بومی ایران به تنش دمای بالا
زهرا شمس؛ عنایت االله تفضلی؛ سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.38 K)

4 بررسی میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و مالون دی آلدهید 3 گونه ی مختلف تمشک در طی فصل رشد
زهرا شمس؛ سعید عشقی؛ عنایت اله تفضلی؛ علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.61 K)

5 بررسی میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات آنتی اکسیدانی گونه sanctus در مراحل مختلف رشد
زهرا شمس؛ سعید عشقی؛ عنایت اله تفضلی؛ علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (442.46 K)

6 بررسی تنوع ژنتیکی و وراثت‌پذیری فعالیت آنتی‌اکسیدانی، محتوای فنل کل و فروزه‌های کمی میوه در نژادگان‌های تمشک سیاه Blackberry (Rubus spp.)
زهرا شمس؛ سعید عشقی؛ عنایت‌الله تفضلی؛ علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (493.7 K)

7 بررسی تغییرات فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در مراحل مختلف رسیدگی میوه تمشک (blackberry) در ژنوتیپ های مختلف گونه R.Sanctus
زهرا شمس؛ سعید عشقی؛ عنایت اله تفضلی؛ علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (334.37 K)