نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 خاصیت آنتی اکسیدانی اندام هوایی گیاه Pycnocycla nodiflora Decne. ex Boiss. به روش DPPH در سه مرحله ی مختلف رشد
زهرا شمس، عنایت االله تفضلی، وحید روشن
مشاهده مقاله اصل مقاله 99.35 K

2 اثر پوشش های خوراکی مختلف آلوئه ورا و کیتوزان بر ویژگی های کمی و کیفی توت فرنگی
زهرا شمس، اصغر رمضانیان، پویا جلالی
مشاهده مقاله اصل مقاله 112.46 K

3 پاسخ ده رقم تمشک بومی ایران به تنش دمای بالا
زهرا شمس، عنایت االله تفضلی، سعید عشقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 87.38 K

4 بررسی میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و مالون دی آلدهید 3 گونه ی مختلف تمشک در طی فصل رشد
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 300.61 K

5 بررسی میزان فعالیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات آنتی اکسیدانی گونه sanctus در مراحل مختلف رشد
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 442.46 K

6 بررسی تنوع ژنتیکی و وراثت‌پذیری فعالیت آنتی‌اکسیدانی، محتوای فنل کل و فروزه‌های کمی میوه در نژادگان‌های تمشک سیاه Blackberry (Rubus spp.)
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت‌الله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 493.7 K

7 بررسی تغییرات فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی در مراحل مختلف رسیدگی میوه تمشک (blackberry) در ژنوتیپ های مختلف گونه R.Sanctus
زهرا شمس، سعید عشقی، عنایت اله تفضلی، علی قرقانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 334.37 K