نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 اثر هیومیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی نهال پرتقال والنسیا پیوند شده روی پایه نارنج
محمد حسینی چنارستان علیا، مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 130.64 K

2 تاثیر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات کمی و کیفی گل شاخه بریده رز در کشت بدون خاک
سعید حسینی، مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 136.13 K

3 تاثیر سالسیلیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی گل شاخه بریده رز رقم آنجلینا
مهدی حسینی، مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 304.38 K

4 بهبود عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی رقم گلدی با کاربرد هیومیک اسید و سالسیلیک اسید
مهدخت حبیبی شرف‌آباد، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 333 K

5 کاربرد بیوچار کود گاوی در محیط کشت اسید هیومیک بر برخی ویژگی های رویشی ریحان سبز (. Ocimum licm L)
مریم عبدی پور، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 300.58 K

6 کاربرد تفاله شیرین بیان در محیط کشت و اسیدهیومیک بر میزان جذب عناصر معدنی در فلفل دلمه ای
علی یوسفی، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 339.12 K

7 بررسی میزان برخی ترکیبات موثره هشت اکوتیپ سیر ایران در منطقه داراب
علی اکبرپور، بیژن کاوسی، مهدی حسینی فرهی، سیروس طهماسبی، صدیقه قلی پور
مشاهده مقاله اصل مقاله 480.52 K

8 اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 280.03 K

9 واکنش آنتی اکسیدان و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه توت فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه ورا و اسیدسالیسیلیک
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 337.38 K

10 تاثیر اسپرمیدین بر میزان فعالیت برخی آنزیم ها و پروتئین کل در برگ گل رز
مهدی حسینی فرهی، بهمن خلدبرین
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.5 K

11 تولید حبه های بی بذر در انگور رطبی سیاه با استفاده از استرپتومایسین و سولفات مس و اثر آن ها روی ویژگی های میوه
سعید عشقی، بیژن کاوسی، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 514.99 K

12 بررسی تاثیر کلرید کلسیم بر استحکام و جلوگیری از ریزش حبه های انگور عسگری
مهدی حسینی فرهی، کرم اله گودرزی، کریم سعیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.99 K

13 بررسی تاثیر پایه و تیمار کلرید کلسیم بر غلظت عناصر در میوه سیب زرد و قرمز
مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی، خدابخش پناهی
مشاهده مقاله اصل مقاله 30.16 K