نویسنده =
تعداد مقالات: 13

1 اثر هیومیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی نهال پرتقال والنسیا پیوند شده روی پایه نارنج
محمد حسینی چنارستان علیا، مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (130.64 K)

2 تاثیر بسترهای مختلف کشت بر خصوصیات کمی و کیفی گل شاخه بریده رز در کشت بدون خاک
سعید حسینی، مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (136.13 K)

3 تاثیر سالسیلیک اسید بر خصوصیات کمی و کیفی گل شاخه بریده رز رقم آنجلینا
مهدی حسینی، مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (304.38 K)

4 بهبود عملکرد و اجزاء عملکرد گوجه فرنگی رقم گلدی با کاربرد هیومیک اسید و سالسیلیک اسید
مهدخت حبیبی شرف‌آباد، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (333 K)

5 کاربرد بیوچار کود گاوی در محیط کشت اسید هیومیک بر برخی ویژگی های رویشی ریحان سبز (. Ocimum licm L)
مریم عبدی پور، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.58 K)

6 کاربرد تفاله شیرین بیان در محیط کشت و اسیدهیومیک بر میزان جذب عناصر معدنی در فلفل دلمه ای
علی یوسفی، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (339.12 K)

7 بررسی میزان برخی ترکیبات موثره هشت اکوتیپ سیر ایران در منطقه داراب
علی اکبرپور، بیژن کاوسی، مهدی حسینی فرهی، سیروس طهماسبی، صدیقه قلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (480.52 K)

8 اثر ژل آلوئه ورا ترکیب شده با اسیدسالیسیلیک بر ماندگاری و خصوصیات ارگانولپتیکی میوه توت فرنگی
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (280.03 K)

9 واکنش آنتی اکسیدان و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه توت فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه ورا و اسیدسالیسیلیک
احسان جمشیدی، مهدی حسینی فرهی، محسن رادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.38 K)

10 تاثیر اسپرمیدین بر میزان فعالیت برخی آنزیم ها و پروتئین کل در برگ گل رز
مهدی حسینی فرهی، بهمن خلدبرین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.5 K)

11 تولید حبه های بی بذر در انگور رطبی سیاه با استفاده از استرپتومایسین و سولفات مس و اثر آن ها روی ویژگی های میوه
سعید عشقی، بیژن کاوسی، مهدی حسینی فرهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (514.99 K)

12 بررسی تاثیر کلرید کلسیم بر استحکام و جلوگیری از ریزش حبه های انگور عسگری
مهدی حسینی فرهی، کرم اله گودرزی، کریم سعیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.99 K)

13 بررسی تاثیر پایه و تیمار کلرید کلسیم بر غلظت عناصر در میوه سیب زرد و قرمز
مهدی حسینی فرهی، عبدالحسین ابوطالبی، خدابخش پناهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.16 K)