کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 15

1 اندوفیت های گیاهی منبعی جدید برای تولید ترکیبات دارویی
محمد حسین میرجلیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (224.83 K)

2 افزایش عمر پس از برداشت قارچ خوراکی توسط تیمار فراصوت از طریق کاهش بار میکروبی و ممانعت از قهوه‌ای شدن آنزیمی
اورنگ خادمی؛ فهیمه سرلک؛ جواد عرفانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.74 K)

3 ارزیابی توانایی باکتری های Erwinia herbicola و Pseudomonas fluorescens در کنترل بیولوژیک باکتری آتشک گلابی
علیرضا احمدی؛ مریم صداقت؛ الهه ساروخانی؛ صغری خوشکام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.76 K)

4 وضعیت بیماری های قارچ خوراکی دکمه ای Agaricus bisporus در ایران
ابراهیم محمدی گل پته
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.8 K)

5 بررسی برهمکنش نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) و باکتری عامل جرب معمولی (Streptomyces scabies) روی شاخص های رشدی سیب زمینی
مینا واحدی هفشجانی؛ علی اکبر فدایی تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.83 K)

6 تاثیر کودهای بیولوژیک بر میزان جذب عناصر میکرو و ماکرو در اندام هوایی خیار
فرانک مشبکی اصفهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.56 K)

7 اثر تبدیل جنگل به باغ چای بر جمعیت باکتری های خاک در استان گیلان
فرید باقری؛ امیر بهرامی؛ محمود شعبانپور؛ مریم رنجبر آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (226.44 K)

8 تاثیر تیمار نانو ذرات نقره در افزایش عمر ماندگاری پرنده بهشتی
مهدیه شعبانی؛ داود هاشم آبادی؛ داود بخشی؛ بهزاد کاویانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

9 بهینه سازی انتقال ژن به کاهوی ایرانی
حسین هنری؛ هوشنگ علیزاده؛ علی اکبر شاه نجات بوشهری؛ سید علی پیغمبری؛ مختار جلالی جواران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.39 K)

10 واکنش عملکرد و اجزای عملکرد باقلا به کاربرد کود سوپرفسفات و باکتری های حل کننده فسفر (باسیلوس و سودوموناس) در استان گیلان
حسین کاظمی پشت مساری؛ الهام افشاری؛ همت اله پیردشتی؛ محمدعلی بهمنیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.54 K)

11 ارزیابی تاثیر تلقیح بذر با سویه های مختلف باکتری آزوسپیریلوم و پوششدار کردن با عناصر ریزمغذی بر عملکرد زیره سبز
آرزو میر مظفری رود سری؛ بهرام میرشکاری؛ هادی اسدی رحمانی؛ مجید نجاری صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.08 K)

12 جداسازی و شناسایی باکتری ها، مخمرها و اکتونومیست های آنتاگونیست منطقه پسته کاری رفسنجان جهت کنترل بیولوژیک قارچ Aspergillus Flavus توکسین زای پسته
سید حمیدرضا ترابی؛ نادر حسن زاده؛ حمیدرضا زمانی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.73 K)

13 پاسخ فیزیولوژیکی کاهو لولوروسا به استفاده باکتری Bacillus subtilisو فسفر در شرایط کشت بدون خاک
ادریس شعبانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

14 ارزیابی تغییرات میزان رنگیزه های فتوسنتزی و تبادلات گازی گیاه دارویی لعل کوهستان (Oliveria decumbens) در پاسخ به کاربرد باکتریهای محرک رشد و هورمون جیبرلین
آناهیتا بویری دهشیخ؛ محمد محمودی سورستانی؛ نعیمه عنایتی ضمیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (995 K)

15 بررسی تاثیر پروسه مایکروویو بر کاهش خسارت قهوه ای شدن ناشی از فعالیت باکتری pseudomona tolasii در قارچ خوراکی دکمه ای سفید (agaricus bisporus)
زهره دیدار؛ قدیر طاهری؛ محسن وظیفه دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.49 K)