کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 مقایسه ترکیبات شیمیایی عرق و اسانس اندام های مختلف باریجه
مسعود قدرتی تزنگی، مهدی عیاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (483.73 K)

2 مقایسه ترکیبات شیمیایی فرکشن کلروفرمی عرق با اسانس اندام‌های مختلف باریجه Ferula gummosa Boiss.
مسعود قدرتی تزنگی، مهدی عیاری، مریم دیده‌ور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (698.19 K)

3 استخراج، شناسایی و مقایسه مواد مؤثره عصاره الکلی گل سه رقم خرزهره
پژمان مرادی، عباس هانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.45 K)

4 بررسی کمی فلاونوئیدهای موجود در گل و برگ گونه های ولیک (Crataegus Spp.)
علی کوه خیل، رضا امیدبیگی، رضا شاه حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.24 K)

5 بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس گل نرگس (Narcissus tazetta L.) در خراسان جنوبی
فاطمه نخعی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (430.94 K)

6 بررسی اثر محیط های مختلف بر میزان تجمع فلاونو لیگنان ها در ریشه های موئین گیاه دارویی خار مریم (Silybum marianum L. Gaertn)
روشنک سپهری فر، طاهره حسنلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (551.51 K)

7 مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی
انسیه قربانی، داود بخشی، حسن حاج نجاری، محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.42 K)

8 بررسی و نقش اکسین و نوع پیوند در گیرایی و بقای نهال های پیوندی گردوی ایرانی Juglans regia L.
احمد - اصغرزاده، مصطفی مصطفوی، احمد خلیقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.39 K)

9 مقایسه ترکیبات اسانس حاصل از بذر رازیانه توده مشهد و شیراز
لیلی صفائی، حسین زینلی، بابک بحرینی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.53 K)

10 مقایسه درصد و اجزاء اسانس برگ دو توده بومی مادران
عسکر غنی، مجید عزیزی، علی اصغر پهلوان پور، محمد حسن زاده خیاط
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.96 K)