کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 تاثیر روش مصرف و غلظت ترکیبات آلی نانو بر صفات توت فرنگی در شرایط گلخانه
علی پرباله؛ احمد احمدپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.9 K)

2 اثر کاربرد برگی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده؛ علی‌اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.95 K)

3 اثر کاربرد خاکی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده؛ علی‌اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.88 K)

4 اثر منابع مختلف پتاسیم بر برخی شاخص های زایشی میوه، در دو رقم توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک
مجید اسماعیلی زاده؛ ایمان گلی؛ حمیدرضا کریمی؛ حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.71 K)

5 اثر سیلیسیم بر واکنش توت فرنگی به بیکربنات سدیم در محیط آبکشت
مجید اسماعیلی زاده؛ بتول عبداللهی؛ حسن میردهقان؛ حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (508.74 K)

6 اثر منابع مختلف پتاسیم بر برخی شاخص های رویشی و میوه دو رقم توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک
ایمان گلی؛ مجید اسماعیلی زاده؛ حمیدرضا کریمی؛ حمیدرضا روستا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.23 K)

7 واکنش آنتی اکسیدان و ویژگی های کیفی پس از برداشت میوه توت فرنگی نسبت به پوشش ژل آلوئه ورا و اسیدسالیسیلیک
احسان جمشیدی؛ مهدی حسینی فرهی؛ محسن رادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.38 K)