کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 تاثیر کاربرد اپی براسینولید و متیل جاسمونات بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در انگور ارقام فلیم و پرلت در شرایط تنش شوری
سیده ندا سیف؛ عنایت االله تفضلی؛ علیرضا طلایی؛ سیده گلنار سیف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.25 K)

2 اثر نور ال ای دی تکمیلی بر ویژگی های رشد و کیفیت نشاء فلفل
غزال احمدی؛ فرشاد دشتی؛ حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

3 پاسخ آنزیم های آنتی اکسیدانی به تنش شوری در ده رقم توت فرنگی
ابراهیم لطفی خواه؛ سعید عشقی؛ علی قرقانی؛ عنایت اله تفصلی؛ فاطمه رزاقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (455.38 K)

4 اثر اسید آسکوربیک بر ویژگی های مورفولوژی و بیوشیمیایی نشاء فلفل تحت تنش شوری
سپیده پارساجو؛ فرشاد دشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (752.03 K)

5 نقش تنش خشکی و قارچ مایکوریزا بر فعالیت آنزیم های آنی اکسیدان در چمن لولیوم چندساله (Lolium perenne)
مریم محمدهاشمی؛ علی نیکبخت؛ محمد پسرک لی؛ نعمت اله اعتمادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.85 K)

6 افزایش تحمل آسیب های اکسیداتیو ناشی از خشکی در گردو چندلر با پیش تیمار تنش شوری
حدیث کرمی؛ سهیل کریمی؛ کورش وحدتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.22 K)

7 بررسی کارآیی پیش تیمار آب گرم بر قابلیت انبارمانی میوه انار در دمای سرد با استفاده از شاخص های وقوع آسیب اکسیداتیو و تغییر در ویژگی های فیزیکی و شیمیایی
لیلا تقی پور؛ مجید راحمی؛ پدرام عصار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (402.36 K)

8 بهبود مقاومت به سرمای انگور رقم بیدانه سفید از طریق افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان تحت تاثیر محلول پاشی برگی پاییزه سولفات پتاسیم
حدیثه حقی؛ ولی ربیعی؛ احمد ارشادی؛ فرهنگ رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (386.76 K)

9 اثر نور ال ای دی تکمیلی بر ویژگی های رشد وکیفیت نشاء فلفل
غزال احمدی؛ فرشاد دشتی؛ حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (875.76 K)

10 اثر قارچ ریشه بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی دانهال بِه در شرایط کمبود آهن
ساره رحیمی؛ بهرام بانی نسب؛ مجید طالبی؛ مهدیه غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

11 بررسی فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی و اسانس گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L.)در واکنش به محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تنش کادمیوم
منیژه سبکدست نودهی؛ ترانه کرمی مقدم؛ بابک متشرع زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)