کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 10

1 استفاده از تنظیم کننده های رشد (اسید جیبرلیک و سوین) و حلقه برداری در افزایش کیفیت انگور عسگری (Vitis vinifera L)
محمد علی نجاتیان؛ عنایت ا... تفضلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.03 K)

2 بررسی احتمال تنظیم باردهی نارنگی محلی با استفاده از هرس و گردلینگ
مسعود فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.2 K)

3 مقایسه اثرات حلقه برداری و حلقه زنی بازو بر برخی صفات میوه کیوی رقم هایوارد در استان گیلان
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ محمود قاسم نژاد؛ فریدالدین انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.48 K)

4 بررسی تاثیر حلقه برداری بر کیفیت میوه کیوی فروت رقم "هایوارد" (Actinidia deliciosa cv. Hayward) در تاکستان های مختلف شرق استان گیلان
ریحانه امینی فر؛ محمود قاسم نژاد؛ علی خلقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (530.94 K)

5 تاثیر حلقه برداری و محلول پاشی اسیدجیبرلیک بر ویژگی های کمی و کیفی انگور عسکری در منطقه شهرکرد
فرزانه احمدی؛ عبدالرحمان محمدخانی؛ وحید روحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.05 K)

6 اثر زمان و محل حلقه برداری بر خصوصیات کمی و کیفی میوه کیوی رقم هایوارد
مهتاب مرادی دیگه سرا؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.94 K)

7 مقایسه مقدار کربوهیدرات های برگ و جوانه گل درختان آور، ناآور و شاخه های حلقه برداری شده پسته
مجید اسمعیلی زاده؛ علیرضا طلایی؛ حمیدرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

8 بررسی اثر حلقه برداری، تنک میوه، اوره، سولفات روی و ساکاروز بر ریزش جوانه های گل پسته رقم "اوحدی"
علیرضا طلایی؛ مجید اسمعیلی زاه؛ حسن لسانی؛ امان اله جوانشاه؛ حسین حکم آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.06 K)

9 بررسی اثرات زمان حلقه بردار و جهت شاخه بر خصوصیات کمی و کیفی میوه انجیر
مهرزاد هنرور؛ اردلان علیزاده؛ علیرضا جاوید قصرالدشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.83 K)

10 اثر زمان و محل حلقه برداری بر کیفیت و عملکرد انگور رقم سفید بی دانه در منطقه تاکستان
حسن محمودزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.86 K)