کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 بررسی برخی از گونه‌های گیاهی تیره Boraginaceae منطقه پاوه و اورمانات از نقطه نظر توانمندی آنتی‌اکسیدانی
محمد صانعی؛ عظیم قاسم نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد معصومی؛ خلیل قربانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (573.49 K)

2 بررسی خواص آنتی اکسیدانی، میزان اسید آسکوربیک و فنل کل در نسترن زرد ایرانی (.Rosa foetida Herrm)و نسترن معمولی ( .Rosa canina L) جمع آوری شده از آذربایجان غربی
زهرا نورعلی زاده؛ شاپور خانقلی؛ اورنگ خادمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.96 K)

3 بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی گیاه دارویی ولیک (Crataegus meyeri) در دو منطقه ارومیه و مغان
هاجر خان محمدی؛ ندا همدمی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ امین حاضر وظیفه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (464.78 K)

4 تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه Lemon balm ( Melissa officinalis)
سمیه محمدی؛ خدیجه کیارستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.95 K)

5 اثر انجماد و خشک کردن بر روی خاصیت آنتی اکسیدانی میوه ذغال اخته (Cornus mas L) یا دو روش استخراج مسراسیون و اولتراسونیک
مرضیه باباش پوراصل؛ مرضیه پیریایی؛ میرمهدی ابوالقاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.37 MB)