کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی اثرات کاربرد کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بر بر کیفیت و کمیت ارقام سیب تجاری روی پایه رویشی MM106 در منطقه خرم دره
نادر یعقوبی اکرم، علی ایمانی، داوود صادق زاده اهری، بابک جلفایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 137.42 K

2 تأثیر محلولپاشی کلسیم و بر قبل از باز شدن کامل گلها، بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد
خسرو علیپور درگاه، محمود قاسم نژاد، علی خلقی اشکلک
مشاهده مقاله اصل مقاله 101.54 K

3 بررسی اثر محلول پاشی عناصر میکرو بر اسید کل و میزان الودگی میوه هندوانه
افسانه دهقان، احمد ائین، شکوفه انتشاری، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.9 M

4 بررسی تاثیر عناصر میکرو بر و روی بر رنگدانه های فتوسنتزی برگ و کیفیت میوه هندوانه
افسانه دهقان، احمد ائین، شکوفه انتشاری، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله اصل مقاله 449.21 K

5 تأثیر بر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه انگور رقم بیدانه سفید
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، حسن ساری خانی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله اصل مقاله 148.35 K

6 کنترل پوسیدگی ناشی از Botrytis cinerea میوه انگور با استفاده از بر در شرایط درون شیشه ای
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، دوستمراد ظفری، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 264.6 K

7 بررسی تأثیر تیمارهای ازت، بر، روی و ترکیب آنها بر رشد زایشی سیب رقم گلدن دلیشز
مهدی فاضلی، سعید پیری پیرایواتلو، احمد گلچین، آیدا حسینی
مشاهده مقاله اصل مقاله 341.49 K

8 اثر غلظت های مختلف ZnSO4 و H3BO3 بر رشد و عملکررد توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria × ananassa cv. Selva)
مهناز عبدالهی، سعید عشقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 3.08 M

9 اثر تغذیه برگی عناصر ازت، بر، روی و پتاسیم بر روی برخی خواص کمی و کیفی میوه درختان زیتون رقم "روغنی"
حبیب شیرزاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 28.94 K