کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی اثرات کاربرد کلرید کلسیم، نیترات کلسیم و بر بر کیفیت و کمیت ارقام سیب تجاری روی پایه رویشی MM106 در منطقه خرم دره
نادر یعقوبی اکرم، علی ایمانی، داوود صادق زاده اهری، بابک جلفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (137.42 K)

2 تأثیر محلولپاشی کلسیم و بر قبل از باز شدن کامل گلها، بر کیفیت میوه کیوی رقم هایوارد
خسرو علیپور درگاه، محمود قاسم نژاد، علی خلقی اشکلک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.54 K)

3 بررسی اثر محلول پاشی عناصر میکرو بر اسید کل و میزان الودگی میوه هندوانه
افسانه دهقان، احمد ائین، شکوفه انتشاری، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.9 MB)

4 بررسی تاثیر عناصر میکرو بر و روی بر رنگدانه های فتوسنتزی برگ و کیفیت میوه هندوانه
افسانه دهقان، احمد ائین، شکوفه انتشاری، علی صالحی ساردویی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (449.21 K)

5 تأثیر بر روی کنترل پوسیدگی خاکستری و کیفیت پس از برداشت میوه انگور رقم بیدانه سفید
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، حسن ساری خانی، دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (148.35 K)

6 کنترل پوسیدگی ناشی از Botrytis cinerea میوه انگور با استفاده از بر در شرایط درون شیشه ای
اعظم رحیمیان، محمود اثنی عشری، دوستمراد ظفری، حسن ساری خانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (264.6 K)

7 بررسی تأثیر تیمارهای ازت، بر، روی و ترکیب آنها بر رشد زایشی سیب رقم گلدن دلیشز
مهدی فاضلی، سعید پیری پیرایواتلو، احمد گلچین، آیدا حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (341.49 K)

8 اثر غلظت های مختلف ZnSO4 و H3BO3 بر رشد و عملکررد توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria × ananassa cv. Selva)
مهناز عبدالهی، سعید عشقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.08 MB)

9 اثر تغذیه برگی عناصر ازت، بر، روی و پتاسیم بر روی برخی خواص کمی و کیفی میوه درختان زیتون رقم "روغنی"
حبیب شیرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.94 K)