English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
31
1
بررسی نیاز غذایی سیب رقم گلدن دلیشس (Golden Delicious) بر اساس تجزیه برگ و میوه
سید مسعود طبیب زاده دزفولی، مصباح بابالار، علیرضا طلایی، داریوش شرافتیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.53 K)
2
بررسی اجزاء عملکرد در 90 رقم انگور با استفاده از تجزیه علیت
محمدرضا فتاحی مقدم، علی عبادی، محمدرضا قنادها، علی وزوایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.08 K)
3
بررسی اثرات روش های کشت در تاریخ خای مختلف بر زودرسی و برخی صفات دیگر در دو رقم پیاز
علی موسوی زاده، محشن خدادادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (24.79 K)
4
بررسی تاثیر اسید سیتریک و ساکارز در ماندگاری گل شاخه بریده داوودی (رقم زرد)
سید نجم الدین مرتضوی، سیده فرحناز طالبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (299.16 K)
5
تعیین قرابت مورفولوژیکی گونه های بخش Pimpinellifoliae از جنس رز
پریسا کوباز، مریم جعفرخانی کرمانی، ابوالفضل جوکار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (463.16 K)
6
اثر هیپوکلریت سدیم بر جوانه زنی بذر انگور فرنگی قرمز
صدیقه سادات شرفی، جعفر محمدی، مریم داغستانی، سمیه جز قاسمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (295.95 K)
7
مقایسه کیفیت روغن زیتون ارقام زرد، روغنی و ماری در ناحیه کازرون استان فارس
ابوذر هاشم پور، رضا فتوحی قزوینی، داود بخشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (369.15 K)
8
برآورد پارامترهای ژنتیکی کنترل کننده زمان گلدهی در گوجه فرنگی با استفاده از تجزیه میانگین نسل ها
جمیله رهایی، یوسف حمیداوغلی، بابک ربیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (355.39 K)
9
بررسی و تعیین اثر صفات موثر بر عملکرد دانه در ارقام بادام زمینی (Arachis hypogaea L.) به کمک تجزیه ضرایب مسیر (علیت)
منیره سعیدنیا، رحیم هنرنژاد، مسعود اصفهانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (379.34 K)
10
Study of (cucurbita pepo) germplasm Collection In National Plant Gene Bank of Iran
جهانگیر عباسی کوهپایگانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (293.55 K)
11
تجزیه همبستگی عملکرد و اجزای عملکرد در لوبیا چیتی (Phaselous vulgaris) به روش علیت و تجزیه عاملی
هما صفایی، لادن جوکار، فاطمه قائد شرف
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (510.12 K)
12
ارزیابی ژنوتیپ های سیر ایران با استفاده از روش های آماری چند متغیره
بهمن زاهدی، عبدالکریم کاشی، ذبیح اله زمانی، غلامحسین مصاحبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.32 K)
13
بررسی تنوع ژنتیکی کلکسیون خیارهای موجود در بانک ژن ملی گیاهی ایران
جهانگیر عباس کوهپایگانی، خسرو نیکورزم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.71 K)
14
بررسی پایداری کلون های سیر از طریق تجزیه مولفه های اصلی و تجزیه ای Amml
حمیدرضا دری، احمدرضا عباسی فر، بهروز اسدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (31.29 K)
15
انگیزش پلی پلوئیدی در گیاه دارویی زینتی بابونه کبیر
محمدجمال سحرخیز -، رضا امیدبیگی، نوئل دیویس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.55 K)
16
تاثیر کود زیستی فسفاته بارور -2 بر میزان رشد نهال های زیتون (ارقام روغنی و میشن) در شرایط گلخانه ای و باغ
محمدرضا نائینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (28.09 K)
17
اندازه گیری میزان نرخ فتوسنتز کل در 9 رقم گلابی آسیایی Prunus serontia Rhed در شرایط آب و هوایی تهران
کاظم ارزانی، محمد کاوند، موسی رسولی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.02 K)
18
تعیین مقدار DNA ژنومی گیاه بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.) نوع گل سفید رقم زربند و نوع گل زرد در حالت دیپلوئید و تتراپلوئید
محمد جمال سحرخیز، رضا امید بیگی، احمد معینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.3 K)
19
استفاده از تجزیه به مولفه های اصلی به منظور گزینش بوته های برتر در گزینش دوره ای برادر خواهران ناتنی در خیار زراعی
رامین رافضی، کریم عرب سلیمانی، نجفعلی مصطفایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (32.13 K)
20
گروه بندی 15 توده بومی پیاز ایران از نظر مقاومت به آفت تریپس پیاز
سیده عذرا علی موسوی، محمدرضا حسندخت، سعید محرمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.34 K)
21
بررسی تیمار اسید جیبرلیک و دما بر تسریع روند توسعه جنینی و جوانه زنی بذور سیکاس
یعقوب حجتی، روح انگیز نادری، علی فرامرزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (29.34 K)
22
تاثیر ساعت های مختلف برداشت بر میزان اسانس بعضی گیاهان دارویی
صدراله رمضانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (11.78 K)
23
تاثیر اسانس های گیاهی در کنترل دو آفت Oryzaephilus surinamersis L. و Tribelium caslaneum Hbst
انسیه ربانی، مهدی مدرس اول، مجید عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.77 K)
24
ارزیابی مورفولوژیکی گونه های بادام در اصفهان
سید مجتبی مدرس هاشمی، زرین تاج بردبار، مسعود اسماعیل شریف
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.4 K)
25
مطالعه نیاز سرمایی چهار ژنوتیپ نر پسته
فاطمه ناظوری، علی رضا طلایی، امان اله جوانشاه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (14.5 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2