کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی پایداری اکسایشی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون
یوسف لطفی، اسماعیل خالقی، نوراله معلمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

2 ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار، اعظم شجاعی
مشاهده مقاله اصل مقاله 306.66 K

3 استفاده از عصاره ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کورش وحدتی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله اصل مقاله 282.29 K

4 اثر رطوبت نسبی محیط و مدت زمان انبارداری بر تغییرات رطوبت چای سیاه
شیوا روفی گری حقیقت، احمد شیرین فکر، مریم السادات متولی جلالی، کلثوم چراغی
مشاهده مقاله اصل مقاله 438.4 K

5 تاثیر گوگرد و تیوباسیلئس بر قابلیت جذب عناصر غذایی، رشد رویشی و تولید اسانس در بادرنجبویه
رحیم برزگر، مهراب یادگاری
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.38 M

6 افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضد میکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 722.03 K

7 مطالعه وضعیت فلزات سنگین در برخی پارک های مربوط به فضای سبز شهر مشهد
امیر فتوت، محمدرضا حافظ دربانی، علی تهرانی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 18.32 K

8 فناری ترکیبی، روشی مناسب در نگهداری میوه ها
بهاره عمادزاده، اشرف گوهری اردبیلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 15.04 K

9 بررسی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه نوروزک و شناسایی فیتوشیمیایی آن
فروزان طباطبایی، محمد حسین حداد خداپرست، محمد رحیمی زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 16.25 K