کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی پایداری اکسایشی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون
یوسف لطفی؛ اسماعیل خالقی؛ نوراله معلمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

2 ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار؛ اعظم شجاعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (306.66 K)

3 استفاده از عصاره ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه
اسعد حبیبی؛ نوید یزدانی؛ کورش وحدتی؛ محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.29 K)

4 اثر رطوبت نسبی محیط و مدت زمان انبارداری بر تغییرات رطوبت چای سیاه
شیوا روفی گری حقیقت؛ احمد شیرین فکر؛ مریم السادات متولی جلالی؛ کلثوم چراغی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (438.4 K)

5 تاثیر گوگرد و تیوباسیلئس بر قابلیت جذب عناصر غذایی، رشد رویشی و تولید اسانس در بادرنجبویه
رحیم برزگر؛ مهراب یادگاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.38 MB)

6 افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضد میکروبی
سمیه رستگار؛ مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (722.03 K)

7 مطالعه وضعیت فلزات سنگین در برخی پارک های مربوط به فضای سبز شهر مشهد
امیر فتوت؛ محمدرضا حافظ دربانی؛ علی تهرانی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.32 K)

8 فناری ترکیبی، روشی مناسب در نگهداری میوه ها
بهاره عمادزاده؛ اشرف گوهری اردبیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.04 K)

9 بررسی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه نوروزک و شناسایی فیتوشیمیایی آن
فروزان طباطبایی؛ محمد حسین حداد خداپرست؛ محمد رحیمی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.25 K)