English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
بررسی پایداری اکسایشی روغن ارقام طارم 2 و دزفول زیتون
یوسف لطفی، اسماعیل خالقی، نوراله معلمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
2
ارزیابی ترکیبات زیست فعال در ژنوتیپ های مختلف مغز گردو طی انبارمانی
سمیه رستگار، اعظم شجاعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (306.66 K)
3
استفاده از عصاره ی پوست سبز گردو برای افزایش دوره نگهداری مغز گردوی تازه
اسعد حبیبی، نوید یزدانی، کورش وحدتی، محمود کوشش صبا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (282.29 K)
4
اثر رطوبت نسبی محیط و مدت زمان انبارداری بر تغییرات رطوبت چای سیاه
شیوا روفی گری حقیقت، احمد شیرین فکر، مریم السادات متولی جلالی، کلثوم چراغی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (438.4 K)
5
تاثیر گوگرد و تیوباسیلئس بر قابلیت جذب عناصر غذایی، رشد رویشی و تولید اسانس در بادرنجبویه
رحیم برزگر، مهراب یادگاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.38 MB)
6
افزایش عمر پس از برداشت قارچ و حفظ کیفیت آن با استفاده از ترکیبات بازدارنده قهوه ای شدن و ضد میکروبی
سمیه رستگار، مجید راحمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (722.03 K)
7
مطالعه وضعیت فلزات سنگین در برخی پارک های مربوط به فضای سبز شهر مشهد
امیر فتوت، محمدرضا حافظ دربانی، علی تهرانی فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (18.32 K)
8
فناری ترکیبی، روشی مناسب در نگهداری میوه ها
بهاره عمادزاده، اشرف گوهری اردبیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.04 K)
9
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی اسانس و عصاره گیاه نوروزک و شناسایی فیتوشیمیایی آن
فروزان طباطبایی، محمد حسین حداد خداپرست، محمد رحیمی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (16.25 K)