کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 تغییر فنول، فلاوونوئید و آنتوسیانین میوه توت فرنگی در پاسخ به کودهای آلی و شیمیایی
سمیرا بیدکی؛ ویدا چالوی؛ محمود راینی سرجاز؛ همت اله پیردشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.98 K)

2 اثر قارچ کشی اسانس و عصاره برخی گیاهان در کنترل پوسیدگی میوه توت فرنگی ناشی از Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer
شروین وحدت؛ محمود قاسم نژاد؛ رضا فتوحی قزوینی؛ جواد هادیان؛ مریم پژمان مهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.05 K)

3 اثر کیتوزان بر عمر پس از برداشت و برخی ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی (Fragarria ananassa)
معصومه کاظمی؛ احمد ارشادی؛ محمود اثنی عشری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.26 K)

4 تاثیر ژل آلوئه (Aloe vera) در حفظ کیفیت میوه های توت فرنگی
شروین وحدت؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.89 K)

5 اثر دمای انبار و کلرور کلسیم بر افزایش ماندگاری میوه توت فرنگی رقم "سلوا"
ثمره قرایی؛ ابوالقاسم حسن پور استهباناتی؛ عبدالحسین ابوطالبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (481.57 K)

6 تغییرات کمی ترکیبات فرار در میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP) با تکنیک SPME
مهشاد مقومی؛ یونس مستوفی؛ کوروش تبار حیدر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.92 K)

7 بررسی اثر سطوح تراکم کاشت بر عملکرد و کیفیت میوه توت فرنگی رقم سلوا در سیستم کشت بدون خاک عمودی
اعظم سیدی؛ علی عبادی؛ مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (560.27 K)