تغییر فنول، فلاوونوئید و آنتوسیانین میوه توت فرنگی در پاسخ به کودهای آلی و شیمیایی

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی XML اصل مقاله (103.98 K)
عنوان دوره: هشتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، مازندران
2استادیار گروه باغبانی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، ساری، مازندران
3دانشیار گروه مهندسی آب دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، مازندران، ساری
4دانشیار گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان
چکیده
کلیدواژه ها