اثر قارچ کشی اسانس و عصاره برخی گیاهان در کنترل پوسیدگی میوه توت فرنگی ناشی از Botrytis cinerea و Rhizopus stolonifer

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (374.05 K)
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم باغبانی دانشگاه گیلان
2استادیار گروه علوم باغبانی دانشگاه گیلان
3استاد گروه علوم باغبانی دانشگاه شهید بهشتی
4استادیار پژوهشکده گیاهان داروئی دانشگاه شهید بهشتی
5دانشجوی کارشناسی ارشد پردیس دانشکده کشاورزی کرج
چکیده
کلیدواژه ها