کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 تعیین مقاومت به شوری در نتاج انجیر سبز استهبان
مهوش زارعی، مجید راحمی، مجید عزیزی، علی تهرانی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.36 K)

2 اثرمحلول پاشی سیلیکون و روی برغلظت برخی عناصربرگ انگور در شرایط شوری
حسین عزیزی، عباس حسنی، میر حسن صدقیانی، ناصر عباسپور، حامد دولتی بانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.89 K)

3 اثرات تنش شوری بر برخی از ارقام تمشک سیاه خاردار و بی خار
مهدی حدادی نژاد، عادل کیایی، کامران قاسمی، حمیدرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (427.01 K)

4 بررسی تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک، فیزیولوژیک، عناصر غذایی و فتوسنتز در ارقام مختلف انجیر
اله داد سلیم پور، منصوره شمیلی، علی دادخدائی، حمید زارع، مهدی حدادی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (484.84 K)

5 تاثیر غلظت عناصر منیزیم، سدیم و کلر در سوختگی کناره برگ های ارقام پسته
عبدالقادر مومنی، غلامحسین داوری نژاد، علیرضا آستارایی، سعادت علی نیا، الهام ذوالفقاری، حمیده پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (319.49 K)

6 تاثیر افزایش یون کلر در محلول غذایی روی غلظت برخی عناصر ریزمغذی میوه و برگ در دو رقم توت فرنگی
محمد فتاحی، منصور غلامی، محمود اثنی عشری، محمدرضا زکایی خسرو شاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (13.97 K)

7 اثر شوری بر غلظت عناصر کم مصرف در شاخساره گونه های مختلف مرکبات
عبدلحسین ابوطالبی، عنایت اله تفضلی، نجفعلی کریمیان، بهمن خلدبرین، یحیی امام
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.62 K)