بررسی تاثیر تنش شوری بر خصوصیات مورفولوژیک، فیزیولوژیک، عناصر غذایی و فتوسنتز در ارقام مختلف انجیر

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: یازدهمین کنگره ملی علوم باغبانی
نویسندگان
1دانشجوی دکترای علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه هرمزگان
2استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه هرمزگان
3دانشیار بخش زراعت و اصلاح نباتات -دانشکده کشاورزی- دانشگاه شیراز
4استادیار، ایستگاه تحقیقات انجیر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، استهبان، فارس
5استادیار، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
کلیدواژه ها