کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر نانو ذرات اکسید مس بر میزان تولید ترکیبات بیوشیمیایی در ریشه‌های مویین زرین گیاه (DracocephalumkotschyiBoiss)
فاطمه ناصری؛ بهمن حسینی؛ راحله طهماسبی؛ لطفعلی ناصری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.4 K)

2 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت(nigra Morus وalba Morus) طی چهار مرحله رشدی میوه
سارا بخشی؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

3 تأثیر زمان برداشت بر میزان ترکیبات آنتی اکسیدانی میوه کیوی ژنوتیپ گوشت طلایی (Actinidiachinensis)
بهاره منافی؛ سمیه رحیمی؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (214.2 K)

4 بررسی روند تغییرات محتوای بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی شاه توت طی مراحل مختلف رشد و نمو میوه
رسول ابتهاج؛ حمید حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (498.87 K)

5 ارزیابی تنوع بیوشیمیایی برخی ژنوتیپ های برتر گردو در منطقه ارومیه
کیهان طرحی؛ علیرضا فرخزاد؛ راحله قاسم زاده؛ مهدی محسنی آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (476.52 K)

6 بررسی ترکیبات فلاونوئیدی و رسوراترول در انگور سیاه و انگور جنگلی بومی شمال ایران
روح اله دستور؛ داود بخشی؛ علیرضا علی اکبر؛ سحر فنایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.65 K)

7 بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شاه توت ( Morus nigraو Morus alba) طی چهار مرحله رشدی میوه
سارا بخشی؛ یحیی سلاح ورزی؛ بهرام عابدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (850.38 K)