کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر غلظت های متفاوت محلول غذایی هوگلند و شدت نور بر روی شاخص کلروفیل و عناصر گیاه کرفس
مهناز نامی گجن، صاحبعلی بلندنظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (606.84 K)

2 اثرات شوری ناشی از سدیم کلرید بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و آنتوسیانین برگ های پسته در بستر بدون خاک
پگاه بهزادی راد، محمدرضا روزبان، سهیل کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.36 K)

3 ارزیابی تاثیر سه محلول غذایی همراه با هوادهی و بدون هوادهی در رشد شیکوره رادیچیو
جابر پناهنده، سودا رشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.89 K)

4 بررسی کمبود آهن و مولیبدن بر رشد و نمو سه اندازه پیازچه فلسی و عملکرد تولید پیازچه یکساله سوسن شرقی
سمیه شفیعی ماسوله، عبداله حاتم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (513.22 K)

5 اثر نیتروژن و فسفر بر عملکرد و کیفیت تولید پیاز با قابلیت گلدهی در نرگس ژانکی (Narcissus pseudonarcissus)
حسن علی نژادالمشیری، محمدنقی پاداشت دهکایی، محمد معز اردلان، علی محمدی ترکاشوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.38 K)