کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تاثیر غلظت های متفاوت محلول غذایی هوگلند و شدت نور بر روی شاخص کلروفیل و عناصر گیاه کرفس | |
مهناز نامی گجن، صاحبعلی بلندنظر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (606.84 K) | ||
2 | اثرات شوری ناشی از سدیم کلرید بر محتوای رنگیزه های فتوسنتزی و آنتوسیانین برگ های پسته در بستر بدون خاک | |
پگاه بهزادی راد، محمدرضا روزبان، سهیل کریمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (222.36 K) | ||
3 | ارزیابی تاثیر سه محلول غذایی همراه با هوادهی و بدون هوادهی در رشد شیکوره رادیچیو | |
جابر پناهنده، سودا رشیدی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.89 K) | ||
4 | بررسی کمبود آهن و مولیبدن بر رشد و نمو سه اندازه پیازچه فلسی و عملکرد تولید پیازچه یکساله سوسن شرقی | |
سمیه شفیعی ماسوله، عبداله حاتم زاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (513.22 K) | ||
5 | اثر نیتروژن و فسفر بر عملکرد و کیفیت تولید پیاز با قابلیت گلدهی در نرگس ژانکی (Narcissus pseudonarcissus) | |
حسن علی نژادالمشیری، محمدنقی پاداشت دهکایی، محمد معز اردلان، علی محمدی ترکاشوند | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (301.38 K) |