اثر نیتروژن و فسفر بر عملکرد و کیفیت تولید پیاز با قابلیت گلدهی در نرگس ژانکی (Narcissus pseudonarcissus)

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (301.38 K)
عنوان دوره: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1کارشناسی ارشد باغبانی و عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
2استادیار پژوهش ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی لاهیجان
3هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
4هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
چکیده
کلیدواژه ها