کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 کنترل پوسیدگی آلترناریایی پرتقال با استفاده از اسانس‌های گیاهی
اصغر رمضانیان؛ مسلم آزادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (162.11 K)

2 بررسی ترکیب‌های شیمیایی اسانس اکوتیپ‌های مختلف آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) در استان فارس
سولماز معماری؛ علیرضا یاوری؛ مهدی بیکدلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.59 K)

3 ارزیابی میزان ترکیبات فنولی و خواص آنتی‌اکسیدانی برخی از اکوتیپ‌های آویشن شیرازی (Zataria multiflora Boiss.) در استان هرمزگان
سولماز معماری؛ علیرضا یاوری؛ مهدی بیکدلو؛ طاهره هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.62 K)

4 بررسی اثر جیبرلین، بنزیل آمینوپورین و دما و اثر متقابل آنها در تحریک جوانه زنی آویشن بذر شیرازی (Zataria multiflora)
المیرا قنبرپوردیلمی؛ فاطمه شاملو؛ مهدی رضایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (313.59 K)

5 بررسی تاثیر اسانس آویشن شیرازی و زمان انبارداری بر صفات فیزیکوشیمیایی و مقبولیت میوه چیکو (Zataria multiflora Bioss.)
ملیحه صادقی؛ سعید ریزی؛ مصطفی صالحی؛ مریم یکتن خدایی؛ فریبا نجاتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.06 K)

6 بررسی اثر اسانس کموتیپ های مختلف آویشن شیرازی بر رشد دانهال های سه جنس چمن
مجید بهادران؛ امین بندگی؛ فاطمه کاکوئی؛ سمیه اسماعیلی؛ محمدرضا صالحی؛ حسن صالحی؛ محمدجمال سحرخیز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.13 K)

7 مطالعه تاثیر سرمادهی و اسید جیبرلیک بر جوانه زنی گیاه داروئی آویشن شیرازی
علیرضا اطمینان؛ مهدی کاکایی؛ آتنا اولاد زاده؛ منصور قربانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (642.35 K)

8 بررسی امکان افزایش راندمان استخراج اسانس با تغییر در پتانسیل اسمزی سیستم استخراج
سهیلا شهریاری؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB)