کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه Lemon balm ( Melissa officinalis)
سمیه محمدی، خدیجه کیارستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.95 K)

2 مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره های مختلف (آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی) حاصل از اندام هوایی و زمینی گیاه (Rumex turcomanicus Czerep) دارویی ترشک
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (673.96 K)

3 بررسی خاصیت آللوپاتی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از گل، برگ و ساقه گیاه برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel ) بر جوانه زنی بذر کاهو و تربچه
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (850.75 K)

4 تأثیر عصاره گیری با حلال های مختلف بر درصد فعالیت آنتی اکسیدانتی گل، برگ و ساقه گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel)
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (142.22 K)

5 ارزیابی وضعیت زیست فراهمی آلومینیوم موجود در خاک برای گیاه چای
رامین سلماسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (332.15 K)

6 بررسی نقش آبسایزیک اسید در خفتگی بذر زیتون (Olea europaea L.)
جعفر امیری، مجید راحمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (318.78 K)