کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 تاثیر روش های مختلف عصاره گیری بر خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه Lemon balm ( Melissa officinalis)
سمیه محمدی، خدیجه کیارستمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 84.95 K

2 مقایسه فعالیت آنتی اکسیدانتی عصاره های مختلف (آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی) حاصل از اندام هوایی و زمینی گیاه (Rumex turcomanicus Czerep) دارویی ترشک
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 673.96 K

3 بررسی خاصیت آللوپاتی عصاره های آبی، متانولی، اتانولی و هگزانی حاصل از گل، برگ و ساقه گیاه برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel ) بر جوانه زنی بذر کاهو و تربچه
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 850.75 K

4 تأثیر عصاره گیری با حلال های مختلف بر درصد فعالیت آنتی اکسیدانتی گل، برگ و ساقه گیاه دارویی برازمبل (Perovskia abrotanoides Karel)
مرتضی علیرضایی نقندر، مجید عزیزی، پریسا طاهری
مشاهده مقاله اصل مقاله 142.22 K

5 ارزیابی وضعیت زیست فراهمی آلومینیوم موجود در خاک برای گیاه چای
رامین سلماسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 332.15 K

6 بررسی نقش آبسایزیک اسید در خفتگی بذر زیتون (Olea europaea L.)
جعفر امیری، مجید راحمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 318.78 K