نویسنده =
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر لاکتات کلسیم و گابا بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی کاهو آیسبرگ
مجتبی ابراهیمی؛ نجمه زینلی؛ محمدجواد آروین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (316.51 K)

2 تأثیر محلول پاشی گابا و لاکتات کلسیم بر محتوای رنگیزه های کلروفیلی و مقدار مالون دآلدئید کاهو آیسبرگ
مجتبی ابراهیمی؛ نجمه زینلی؛ محمدجواد آرون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.08 K)

3 مطالعه تأثیر 24-اپی براسینولید بر برخی خصوصیات رشدی گیاهچه های فلفل دلمه ای
نعیمه سلطانی؛ نجمه زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.99 K)

4 تأثیر پوترسین و عصاره آسکوفیلوم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی میوه فلفل دلمه ای
نعیمه سلطانی؛ نجمه زینلی؛ ایرج توسلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (238.65 K)

5 اثر تیمار پس از برداشت کیتوزان و لاکتات کلسیم بر برخی خصوصیات آنتی اکسیدانی میوه فلفل دلمه ای
نعیمه سلطانی؛ نجمه زینلی؛ ایرج توسلیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (246.15 K)

6 مطالعه اثرات سوربیتول و نیترات پتاسیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی طالبی سمسوری
عالیه محسنی؛ نجمه زینلی؛ علی اکبر مقصودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.8 K)

7 مطالعه تغییرات پرولین و مالون دآلدیید برگ های طالبی سمسوری تحت تأثیر نیترات پتاسیم و سوربیتول
عالیه محسنی؛ نجمه زینلی؛ علی اکبر مقصودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (245.36 K)

8 اثر جیبرلیک اسید بر پارامترهای رشد، عملکرد، تعداد و برخی خصوصیات کیفی میوه طالبی ( Cucumis melo var .reticulatus cv.samsouri) رقم سمسوری
سجاد باقری؛ محمد جواد آروین؛ نجمه زینلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (117.74 K)

9 بررسی کشت توام خیار و کرفس
نجمه زینلی؛ عبدالکریم کاشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (10.52 K)