نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 تغییر در غلظت نشاسته و قندهای محلول جوانه‌های خفته سه رقم انگور با سطوح مختلف تحمل به سرما
روح الله کریمی، احمد ارشادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 104.39 K

2 اثر کاربرد قارچ میکوریزا و باکتری استرپتومایسس بر کاهش اثرات تنش شوری در انگور بیدانه سفید
عارفه نوری، روح الله کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 409.55 K

3 مقایسه عملکرد میوه، بذر و روغن در شش جمعیت محلی کدو خورشی (Cucurbita pepo L.) ایرانی
عارفه نوری، روح الله کریمی، رحیم برزگر، فرخنده مطلبی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M

4 اثر محلول پاشی کلسیم و روی بر تحمل به سرمای بهاره انگور بیدانه سفید
روح الله کریمی، منیر ابراهیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 230.97 K

5 تأثیر کاربرد برگی کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و محتوای قند و فنول انگور
روح الله کریمی، محمد کولیوند
مشاهده مقاله اصل مقاله 241.45 K

6 تأثیر اعمال سریع و تدریجی تنش سرما در پاسخ فیزیولوژیک و سازگاری انگور بیدانه سفید
شیما بهشتی روی، مهدی قبولی، روح الله کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 270.58 K

7 اثر کلسیم و روی برغلظت قندها و برخی متابولیت‌های ثانویه برگ انگور تحت تنش شوری
زهرا اکبرآبادی، روح الله کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 469.27 K

8 اثر کاربرد برگی کلسیم و روی برمحتوای کلروفیل و برخی شاخص‌های پایداری غشاء در بوته‌های انگور بیدانه‌سفیدتحت تنش شوری
روح الله کریمی، زهرا اکبرآبادی، زهرا عسگریان
مشاهده مقاله اصل مقاله 542.1 K

9 فعالیت آنتی اکسیدانی، تغییرات اسید ابسیزیک و پرولین برگ تاک های تیمار شده با کلسیم و روی تحت تنش شوری
روح الله کریمی، زهرا اکبرآبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.12 M

10 برهمکنش نیترات کلسیم و سولفات روی بر غلظت یون های سمی و عناصر غذایی برگ نهال های انگور تحت تنش شوری
روح الله کریمی، زهرا اکبرآبادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1 M