نویسنده =
تعداد مقالات: 10

1 تغییر در غلظت نشاسته و قندهای محلول جوانه‌های خفته سه رقم انگور با سطوح مختلف تحمل به سرما
روح الله کریمی؛ احمد ارشادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.39 K)

2 اثر کاربرد قارچ میکوریزا و باکتری استرپتومایسس بر کاهش اثرات تنش شوری در انگور بیدانه سفید
عارفه نوری؛ روح الله کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (409.55 K)

3 مقایسه عملکرد میوه، بذر و روغن در شش جمعیت محلی کدو خورشی (Cucurbita pepo L.) ایرانی
عارفه نوری؛ روح الله کریمی؛ رحیم برزگر؛ فرخنده مطلبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

4 اثر محلول پاشی کلسیم و روی بر تحمل به سرمای بهاره انگور بیدانه سفید
روح الله کریمی؛ منیر ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.97 K)

5 تأثیر کاربرد برگی کلات آهن و اوره بر تشکیل میوه، عملکرد و محتوای قند و فنول انگور
روح الله کریمی؛ محمد کولیوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.45 K)

6 تأثیر اعمال سریع و تدریجی تنش سرما در پاسخ فیزیولوژیک و سازگاری انگور بیدانه سفید
شیما بهشتی روی؛ مهدی قبولی؛ روح الله کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (270.58 K)

7 اثر کلسیم و روی برغلظت قندها و برخی متابولیت‌های ثانویه برگ انگور تحت تنش شوری
زهرا اکبرآبادی؛ روح الله کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (469.27 K)

8 اثر کاربرد برگی کلسیم و روی برمحتوای کلروفیل و برخی شاخص‌های پایداری غشاء در بوته‌های انگور بیدانه‌سفیدتحت تنش شوری
روح الله کریمی؛ زهرا اکبرآبادی؛ زهرا عسگریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (542.1 K)

9 فعالیت آنتی اکسیدانی، تغییرات اسید ابسیزیک و پرولین برگ تاک های تیمار شده با کلسیم و روی تحت تنش شوری
روح الله کریمی؛ زهرا اکبرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.12 MB)

10 برهمکنش نیترات کلسیم و سولفات روی بر غلظت یون های سمی و عناصر غذایی برگ نهال های انگور تحت تنش شوری
روح الله کریمی؛ زهرا اکبرآبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1 MB)