نویسنده =
تعداد مقالات: 71

51 تاثیر زمان برداشت بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه کیوی رقم "آبوت" در ضمن انبارداری
رقیه قربانعلی پور؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.49 K)

52 تاثیر ژل آلوئه (Aloe vera) در حفظ کیفیت میوه های توت فرنگی
شروین وحدت؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.89 K)

53 تغییرات کیفیت داخلی میوه های کیوی تیمار شده با چیتوسان در شرایط رساندن مصنوعی
مریم نظری؛ محمود قاسم نژاد؛ مهرناز حاتمی؛ سمیه قاسمی عمران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (249.42 K)

54 مقایسه ترکیبات فنلی برخی از ارقام سیب ایرانی و وارداتی
انسیه قربانی؛ داود بخشی؛ حسن حاج نجاری؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.42 K)

55 تاثیر متیل جاسمونات و شوک دمایی در افزایش میزان آنتوسیانین و بهبود کیفیت میوه پرتقال خونی
محمود قاسم نژاد؛ علی اشکلک؛ عبداالله حاتم زاده؛ داود بخشی؛ سمیه گرایلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.76 K)

56 بررسی تاثیر محلول پاشی برگی اسید هومیک در گوجه فرنگی
سهیلا کمری شاهملکی؛ غلامعلی پیوست؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (254.38 K)

57 اثر نسبت های مختلف زئولیت و پرلیت محیط کشت بر برخی خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی
محمود قاسم نژاد؛ محمد احمدی دهج؛ مهدی جنتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (290.67 K)

58 اثر پوتریسین خارجی در حفظ کیفیت و طولانی کردن عمر پس از برداشت میوه کیوی رقم هایوارد
سجاد علیزاده؛ مصطفی عشورنژاد؛ مهسا عاشوری؛ زینب جهانپور؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

59 کاربرد سالیسیلیک اسید در به تاخیر انداختن پیری و افزایش عمر گل های شاخه برید رز رقم یلوآیسلند
سمیه گرایلو؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

60 اثر محلول پاشی با بنزیل آدنین بر کیفیت و عمر گلجایی گل های شاخه بریده سوسن شرقی
ریخانه عارف نیا؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

61 تاثیر پوشش چیتوزان در کنترل پوسیدگی قارچی و حفظ میوه گوجه فرنگی طی انبارداری
محمد شرافتی؛ محمود قاسم نژاد؛ زهرا بلوچی؛ امیررضا امیرمیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.88 K)

62 نقش تیمار دمایی و آسکوربیک اسید در کنترل قهوه ای شدن برش های تازه میوه برخی از ارقام سیب
زهرا جاودانی؛ محمود قاسم نژاد؛ داود بخشی؛ حسن حاج نجاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

63 اثر ضد میکروبی نانو ذرات نقره و نیترات نقره و ارتباط آن با عمر پس از برداشت گل های بریده رز رقم رد ریبون
مهرناز حاتمی؛ عبدالله حاتم زاده؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

64 نقش تیمار دمایی در تغییر فعالیت آنزیم های کاتلاز پراکسیداز پوست میوه های نارنگی ساتسوما
محمود قاسم نژاد؛ مصباح بابالار؛ یونس مستوفی؛ حسن ابراهیم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.23 K)

65 تاثیر بخار متیل سالیسیلات روی عمر انبارمانی کیوی فروت رقم هایوارد
مرتضی سلیمانی اقدم؛ علیرضا مطلبی آذر؛ یونس مستوفی؛ جواد فتاحی مقدم؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.61 K)

66 نقش تیمار دمایی در کنترل میزان اسیدیته و قند میوه برداشت شده نارنگی ساتسوما
محمود قاسم نژاد؛ مصباح بابالار؛ یونس مستوفی؛ حسن ابراهیم زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.57 K)

67 گزینش گرده دهنده نر مناسب برای ژنوتیپ های امیدبخش کیوی فروت ماده گوشت زرد (Actinidia chinensis)
احمدرضا نصری لوشانی؛ محمود قاسم نژاد؛ اسد اسدی آبکنار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (856.37 K)

68 ارزیابی کیفیت میوه برخی از ژنوتیپهای امید بخش کیوی طلایی (Actinidia chinensi)
حسن مافی هره دشت؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (725.48 K)

69 اثر دما بر عقیمی و بدشکلی جوانه های گل کیویفروت رقم هایوارد
مریم میر ارض گر؛ رضا فتوحی قزوینی؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (972.78 K)

70 اثر غلظت های مختلف کود زیستی فسفاته بر رشد و ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه نعناع سبز (Mentha spicata L) تحت تنش آرسنیک
جمال حکمتی؛ یوسف حمیداوغلی؛ بهروز اساعیل پور؛ محمود قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (761.64 K)

71 اثر نوع و مقدار نیتروژن بر رشد سه پایه مرکبات
محمود قاسم نژاد؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (16.04 K)