نویسنده =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی کمیت تروپان آلکالوئیدهای هیوسیامین و اسکوپولامین در اندام‌های هوایی و زیرزمینی چند گونه بنگ‌دانه (Hyoscyamus spp). در ایران
فرنوش فتاحی، عبدالعلی شجاعیان، حسنعلی نقدی بادی، علی مختصی بیدگلی، خاویر پالازون
مشاهده مقاله | اصل مقاله (203.84 K)

2 شناسایی ترکیبات فنلی عصاره اتانولی گیاه زعفران خزری
زهرا کوشکی زمانی، فرنوش فتاحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (511.25 K)

3 آنالیز کمی میزان لکتین کل موجود در پیکره دارواش مستقر روی پایه های انجیلی و ممرز در مرحله گلدهی
ساناز یوسف وند، فرنوش فتاحی، محسن حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.49 MB)

4 بررسی میزان لکتین کل موجود در پیکره دارواش مستقر بر پایه انجیلی در فصل پاییز و زمستان
ساناز یوسف وند، فرنوش فتاحی، محسن حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

5 شناسایی عصاره هیدروالکلی برگ گیاه آلاله برفزی (Ficaria kochii (Ledeb.) Iranshahr and Rech.f) در مرحله فنولوژیکی میوهدهی
خدیجه لطفی زاده، فرنوش فتاحی، صمد نژاد ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

6 مقایسه میزان کاتچین در عصاره اتانولی و اتیل استات اندام زمینی گیاه آلاله برفزی (Ficaria kochii (Ledeb.) Iranshahr and Rech.f.) در مرحله فنولوژیکی رشد رویشی
خدیجه لطفی زاده، فرنوش فتاحی، صمد نژاد ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)