مقایسه میزان کاتچین در عصاره اتانولی و اتیل استات اندام زمینی گیاه آلاله برفزی (Ficaria kochii (Ledeb.) Iranshahr and Rech.f.) در مرحله فنولوژیکی رشد رویشی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد، مدیریت مرتع، گروه علوم و مهندسی مرتعداری، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی نور، دانشگاه تربیت مدرس
2استادیار رشته گیاهان دارویی، دانشکده منابع طبیعی و علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس
3استادیار پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی، دانشگاه شهید بهشتی تهران، ایران
چکیده
کلیدواژه ها