کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 استفاده از بسته های حاوی نیتروژن، دی اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد
مبینا خزاعی پور، حسین میردهقان، محمدحسن شمشیری، موسی نجفی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.7 K)

2 تغییرات محتوای کلروفیل و ویژگی های مربوط به رنگ پوست میوه دو واریته اترج طی فرآیند رسیدن میوه
نحله تقوایی فرد، عسکر غنی، مهدی حسین فرهی، محمود محمودی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (650.44 K)

3 اثرات ترکیبی بسته بندی با پوشش های پلیمری متفاوت و سینامالدئید بر خصوصیات کیفی و ماندگاری اناردانه رقم رباب نی ریز
اعظم رنجبر، اصغر رمضانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB)

4 تأثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پسته
آرزو حسنی احمدآبادی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

5 بررسی اثر پوشش سایه بان های رنگی و محلول پاشی اسیدهای آمینه و اسید هیومیک بر صفات فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت تنش خشکی
زهرا ناروئی، شهرام صداقت حور، بهزاد کاویانی، محمدحسین انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.28 K)