کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | استفاده از بسته های حاوی نیتروژن، دی اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد | |
مبینا خزاعی پور، حسین میردهقان، محمدحسن شمشیری، موسی نجفی نیا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.7 K) | ||
2 | تغییرات محتوای کلروفیل و ویژگی های مربوط به رنگ پوست میوه دو واریته اترج طی فرآیند رسیدن میوه | |
نحله تقوایی فرد، عسکر غنی، مهدی حسین فرهی، محمود محمودی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (650.44 K) | ||
3 | اثرات ترکیبی بسته بندی با پوشش های پلیمری متفاوت و سینامالدئید بر خصوصیات کیفی و ماندگاری اناردانه رقم رباب نی ریز | |
اعظم رنجبر، اصغر رمضانیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.48 MB) | ||
4 | تأثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پسته | |
آرزو حسنی احمدآبادی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB) | ||
5 | بررسی اثر پوشش سایه بان های رنگی و محلول پاشی اسیدهای آمینه و اسید هیومیک بر صفات فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت تنش خشکی | |
زهرا ناروئی، شهرام صداقت حور، بهزاد کاویانی، محمدحسین انصاری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (957.28 K) |