| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | استفاده از بسته های حاوی نیتروژن، دی اکسیدکربن و خلأ برای حفظ کیفیت خرما ارقام مضافتی و کلوته طی انبار سرد | |
| مبینا خزاعی پور، حسین میردهقان، محمدحسن شمشیری، موسی نجفی نیا | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 529.7 K | ||
| 2 | تغییرات محتوای کلروفیل و ویژگی های مربوط به رنگ پوست میوه دو واریته اترج طی فرآیند رسیدن میوه | |
| نحله تقوایی فرد، عسکر غنی، مهدی حسین فرهی، محمود محمودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 650.44 K | ||
| 3 | اثرات ترکیبی بسته بندی با پوشش های پلیمری متفاوت و سینامالدئید بر خصوصیات کیفی و ماندگاری اناردانه رقم رباب نی ریز | |
| اعظم رنجبر، اصغر رمضانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.48 M | ||
| 4 | تأثیر دماهای مختلف خشک کردن بر رنگ پوسته و مغز ارقام مختلف پسته | |
| آرزو حسنی احمدآبادی، حسین میردهقان، فاطمه ناظوری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.06 M | ||
| 5 | بررسی اثر پوشش سایه بان های رنگی و محلول پاشی اسیدهای آمینه و اسید هیومیک بر صفات فیزیولوژیکی توت فرنگی تحت تنش خشکی | |
| زهرا ناروئی، شهرام صداقت حور، بهزاد کاویانی، محمدحسین انصاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 957.28 K | ||