کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 بررسی اثرات دانه گرده پایه های مختلف بر روی درصد تشکیل میوه،تعداد میوه و زمان رسیدن میوه خرمای زاهدی
حمید زرگری، ابوالقاسم حسن پور اصطهباناتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (11.37 K)

2 اثر کاربرد برگی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده، علی‌اکبر شکوهیان، علی اصغری، سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (104.95 K)

3 اثر کاربرد خاکی ریزموجودات مفید (Effective Microorganisms) در سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد توت‌فرنگی (Fragaria×ananasa cv. Paros)
شهریار عینی‌زاده، علی‌اکبر شکوهیان، علی اصغری، سولماز فتح‌العلومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (100.88 K)

4 تأثیر زئولیت بر عملکرد و رشد میوه فلفل قلمی تحت تنش خشکی
راضیه قربانی، عزیزاله علوی، سیف اله فلاح
مشاهده مقاله | اصل مقاله (296.05 K)

5 بررسی اثرات کشت توأم بر عملکرد و اجزای عملکرد سه محصول خیار، بادنجان و فلفل دلمه ای در شرایط گلخانه ای
فاضل میراحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.22 K)

6 ارزیابی پایداری ژنوتیپ های خیار (Cucumis sativus L) به شدت نور کم
عاطفه بیلری، جمالعلی الفتی، مسعود اصفهانی، نادر پیرمرادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)