کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 بررسی تاثیر شوری ناشی از Kcl و غلظت‌های مختلف سیلامول به شاخص‌های فیزیولوژیکی و آنزیمی گل داوودی
عاطفه حسینی، وحید عبدوسی، الهام دانائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.15 K)

2 بررسی اثرات شوری ناشی از Nacl و غلظت های مختلف سیلامول به شاخص های مورفولوژی گل داوودی
عبدالله سیفی، وحید عبدوسی، الهام دانائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.83 K)

3 تجزیه ارتباط بین ماندگاری و نشانگرهای مولکولی AFLP در ژنوتیپ های گل داوودی (Chrysanthemum morifolium)
زینب روئین، معظم حسن پور اصیل، عاطفه صبوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (124.44 K)

4 تاثیر سیستم های آکواپونیک بر عملکرد و خصوصیات کمی و کیفی گل داوودی رقم پوما
محبوبه علایی، حمیدرضا روستا، حسین علایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.75 K)

5 تأثیرکودهای نیتروژنه برجلب شته و خصوصیات کمی وکیفی گل داوودی
محمد بنی جمالی، اصغر حسینی نیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.3 K)

6 مقایسه خصوصیات اکوفیزیولوژیکی داوودی رقم پوما در دو روش تغذیه ای در سیستم آکواپونیک
محبوبه علایی، حمیدرضا روستا، حسین علایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.79 K)

7 ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل در برخی ارقام مختلف گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat)
شیرین تقی پور، عبداله احتشام نیا، حامد خدایاری، حسن مومیوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)