کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 تعیین درصد جوانه زنی دانه گرده برخی از ارقام گلابی آسیایی (Pyrus serotina Rehd.) در شرایط آزمایشگاهی
الهه تقی گذری، جمشید کریمی، کاظم ارزانی، سعید پیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.02 K)

2 اثر تغذیه بر صفات کمی زیتون ارقام روغنی و ماری
فاطمه احمدی، علی عبادی، مهدی طاهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87.5 K)

3 اثر کود بُر (B) بر خصوصیات کمی و کیفی گل میخک
محمد بنی جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.67 K)

4 بررسی اثر متقابل روش کشت و سطوح مختلف اسید بوریک برگل جعفری (Tagetes erecta)
کاوه بابلیان هندیجانی، بهزاد کاویانی، علی محمدی ترکاشوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

5 تاثیر پتاسیم و بور بر برخی ویژگی های کمی و کیفی انگور عسکری در منطقه شهرکرد
عبدالرحمان محمدخانی، فرحناز احمدی، وحید روحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (252.9 K)

6 اثر محلول پاشی با بر روی عملکرد و کیفیت میوه در توت فرنگی رقم کوئین الیزا (fragaria*ananassa duch)
ناهید نوربخش، سارا رضی، منصور غلامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)

7 بررسی جوانه زنی درون شیشه ایی دانه ی گرده گل سیکلامن وحشی ایرانی
سیما کرامتی، زیبا قسیمی حق، حجت اله بداقی، پمبه چروک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

8 اثر برهم کنش ساکارز و اسید بوریک بر عملکرد گوجه فرنگی گلخانه ای
مجید مثنایی، کامبیز مشایخی، پویان مهربان جوبنی، جواد موسوی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.33 MB)