English
ورود به سامانه
آرشیو مقالات
مقالات
مقالات منتشر شده
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
بررسی اثر تیمار حرارت و اتمسفر تغییر یافته در بسته های میوه بر روی فیزیولوژی و عمر انباری مرکبات
محمد علی شاه بیک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (17.86 K)
2
اثر اتیلن تولید شده توسط سیب های نگهداری شده در سردخانه دارای اتمسفر کنترل شده بر روی کیفیت سیب در دوران shelf.life
غلامرضا قریشی، _ دپرافت
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.29 K)
3
بررسی استفاده از کود کلرید کلسیم (CaCl2) به صورت محلول پاشی در افزایش سفتی میوه کیوی (Actinidia deliciosa)
ماندانا طایفه، علی خلقی اشکلک، مصطفی صادقی، عباس خلقی اشکلک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (442.62 K)
4
تغییرات کمی ترکیبات فرار در میوه توت فرنگی رقم سلوا (Fragaria ananassa cv. Selva) در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP) با تکنیک SPME
مهشاد مقومی، یونس مستوفی، کوروش تبار حیدر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (423.92 K)
5
بررسی امکان بهبود کارایی بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) به منظور کنترل قارچ Botrytis cinerea با استفاده از پیش تیمار گرمایی در انگور
عزیزه مسیب زاده، یونس مستوفی، زهرا امام جمعه، محمد جوان نیکخواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (303.12 K)
6
تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل یافته (MAP) و انبار سرد بر صفات کمی و کیفی دو رقم کاهو (Lactuca sativa L.)
نسیم فخاریان، معظم حسن پور اصیل، حبیب اله سمیع زاده لاهیجی، محمد علی عسکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (30.39 K)
7
بررسی امکان افزایش عمر ماندگاری قارچ صدفی (پلروتوس فلوردو) با حفظ ویژگی های کیفی در شرایط بسته بندی با اتمسفر تعدیل یافته (MAP)
نوشین اشرفی، یونس مستوفی، عبدالکریم کاشی، سید محمد علی ابراهیم زاده موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (27.22 K)
8
اثر اتمسفر داده شده بر عمر قفسه ای (Shelf life) دو رقم ریحان سبز و بنفش
مهوش زارعی، علی اکبر رامین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (13.76 K)
9
نگهداری انجیر درون بسته های با اتمسفر تغییر یافته
حمید زارع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (15.13 K)
10
بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ماندگاری سیب شفیع ابادی
حنیفه سیدحاجی زاده، یونس مستوفی، علیرضا طلایی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (33.23 K)
11
بررسی اثر بسته بندی تحت اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و زمان ماندگاری میوه انار
الهام لشکری، زهرا امام جمعه، یونس مستوفی، محمدعلی ابراهیم زاده موسوی، ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (35.4 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه