بررسی تاثیر بسته بندی در اتمسفر تعدیل شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و ماندگاری سیب شفیع ابادی

پذیرفته شده برای ارائه شفاهی XML اصل مقاله (33.23 K)
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد
2استادیار گروه علوم باغیانی دانشکده گیاه پزشکی و علوم باغبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3استاد گروه علوم باغیانی دانشکده گیاه پزشکی و علوم باغبانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
4استادیار گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده مهندسی بیوسیستم، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها