| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر سولفات آهن و سولفات منگنز بر عملکرد و کیفیت قارچ دکمه ای | |
| بهاره بهمن، مصطفی مبلی، حسین مسجدیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 98.65 K | ||
| 2 | اثر کلریدکلسیم و سولفات روی بر عملکرد، سفتی و میزان ویتامین ث قارچ دکمه ای | |
| کبری سراج الدین، مصطفی مبلی، مریم حقیقی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 116.98 K | ||
| 3 | تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور | |
| پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M | ||
| 4 | اثر تیمار قبل از برداشت اسیدسالسیلیک بر روی برخی از ویژگیهای کیفی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو رقم "شکرپاره" | |
| قاسم سرتیپ، جعفر حاجیلو، غلامرضا دهقان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 205.06 K | ||
| 5 | افزایش ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی: نقش سالیسیلک اسید | |
| شیدا غضنفری، زهرا پاک کیش | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 797.02 K | ||