English
ورود به سامانه
  • آرشیو مقالات
  • مقالات
    • مقالات منتشر شده

  1. صفحه اصلی
  2. مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تاثیر سولفات آهن و سولفات منگنز بر عملکرد و کیفیت قارچ دکمه ای
بهاره بهمن، مصطفی مبلی، حسین مسجدیان
مشاهده مقاله اصل مقاله 98.65 K

2 اثر کلریدکلسیم و سولفات روی بر عملکرد، سفتی و میزان ویتامین ث قارچ دکمه ای
کبری سراج الدین، مصطفی مبلی، مریم حقیقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 116.98 K

3 تاثیر صمغ عربی و بادام کوهی در حفظ کیفیت انگور
پیمان عباسی، حنیفه سید حاجی زاده، سید مرتضی زاهدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.23 M

4 اثر تیمار قبل از برداشت اسیدسالسیلیک بر روی برخی از ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو رقم "شکرپاره"
قاسم سرتیپ، جعفر حاجی‌لو، غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله اصل مقاله 205.06 K

5 افزایش ویژگی های کیفی میوه توت فرنگی: نقش سالیسیلک اسید
شیدا غضنفری، زهرا پاک کیش
مشاهده مقاله اصل مقاله 797.02 K

دسترسی سریع

  • مقالات منتشر شده
  • آرشیو مقالات
سامانه مدیریت همایش های علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب