کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 مطالعه برخی خصوصیات فیتوشیمیایی و مورفولوژیکی میوه های گیاه دارویی Rosa webbiana
شهلا شامه؛ بهمن حسینی؛ ابوالفضل علیرضالو؛ رامین ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (218.44 K)

2 AN EVALUATION OF COMPATIBILITY AND DETERMINATION OF QUALITATIVE AND QUANTITATIVE PROPERTIES OF SIX TYPES OF DATE PRODUCED BY TISSUE CULTURE FARS PROVINCE IRAN
Hamid Zargari
مشاهده مقاله | اصل مقاله (230.21 K)

3 تاثیر زمان کاربرد و غلظت های مختلف پوتریسین بر خصوصیات کیفی میوه در هلو
حامد پیام؛ جعفر حاجی لو؛ غلامرضا دهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (446.96 K)

4 بررسی برخی از خصوصیات فیزیولوژیکی میوه در تعدادی از ژنوتیپ های ایرانی درخت به (.Cydonia oblonga Mill)
مهدی علیپور؛ حمید عبداللهی؛ سمانه احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (256.28 K)

5 تاثیر محلول پاشی نمک های مختلف کلسیم بر خصوصیات کیفی هندوانه مکعبی
اولدوز طهماسب پور؛ جلال طباطبایی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمد رحمن پور آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (251.45 K)

6 بررسی و مقایسه سازگاری به شرایط آب و هوایی و تولید میوه پنج رقم گلابی از نظر شاخص های کمی و کیفی میوه در شرایط اقلیمی کرج
امیر رحمتیان؛ علیرضا طلایی؛ علی مومن پور؛ مسعود موسوی رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (440.49 K)

7 بررسی اثر نانو سیلور بر میزان مواد جام محلول و آنتوسیانین گلبرگ و ماندگاری گل شاخه برید گلایول
نرگس محمدی؛ حسین زارعی؛ عظیم قاسم نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.22 MB)

8 اثر زمان و محل حلقه برداری بر کیفیت و عملکرد انگور رقم سفید بی دانه در منطقه تاکستان
حسن محمودزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.86 K)

9 بررسی اثر کودهای زیستی بر روی برخی صفات مورفولوژی و بیوشیمیایی شلیل رقم کیوتا
فاطمه صادقیان؛ محمد مهدی شریفانی؛ حسین کاظمی؛ صادق آتشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (972.19 K)