| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی و تاثیر پنج نوع گرده مختلف بر ترکیبات فنل کل، فالونویید و فعالیت آنتی اکسیدانی خرمای پیارم | |
| مونا ساچمه چی، غلامرضا ربیعی، حمید زرگری، عبدالرحمان محمد خانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 310.2 K | ||
| 2 | تاثیر پیش تیمار بذر لیمو شیرین با اسید اسکوربیک روی جوانه زنی در شرایط شوری | |
| سهیلا محمدرضاخانی، زهرا پاک کیش | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 610.62 K | ||
| 3 | ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها | |
| پرستو قربانی، حسن ساریخانی، منصور غلامی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 73.93 K | ||
| 4 | بررسی چگونگی کاهش اثرات تنش شوری با استفاده از محلولپاشی پراکسید هیدروژن در گیاه دارویی مرزنجوش (origanum majorana L) | |
| یحیی سلاح ورزی، مرتضی گلدانی، جعفر نباتی، مرتضی علیرضایی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 2.38 M | ||