کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی و تاثیر پنج نوع گرده مختلف بر ترکیبات فنل کل، فالونویید و فعالیت آنتی اکسیدانی خرمای پیارم | |
مونا ساچمه چی؛ غلامرضا ربیعی؛ حمید زرگری؛ عبدالرحمان محمد خانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (310.2 K) | ||
2 | تاثیر پیش تیمار بذر لیمو شیرین با اسید اسکوربیک روی جوانه زنی در شرایط شوری | |
سهیلا محمدرضاخانی؛ زهرا پاک کیش | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (610.62 K) | ||
3 | ویژگی های آنتی اکسیدانی چهار رقم انگور و کشمش تهیه شده از آنها | |
پرستو قربانی؛ حسن ساریخانی؛ منصور غلامی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (73.93 K) | ||
4 | بررسی چگونگی کاهش اثرات تنش شوری با استفاده از محلولپاشی پراکسید هیدروژن در گیاه دارویی مرزنجوش (origanum majorana L) | |
یحیی سلاح ورزی؛ مرتضی گلدانی؛ جعفر نباتی؛ مرتضی علیرضایی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.38 MB) |