کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تأثیر بستر کشت ورمی کمپوست بر برخی خصوصیات کاهو رقم گریزلی (Lactuca sativa L.)
فرزانه قدیمی؛ محمدرضا حسندخت؛ محمد فرجادی شکیب
مشاهده مقاله | اصل مقاله (97.4 K)

2 بررسی خصوصیات بیوشیمیایی میوه ژنوتیپ های سیاه توت رونده بومی ایران
مهدی گاراژیان؛ سعید عشقی؛ علی قرقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (328.9 K)

3 بررسی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه در تعدادی از ارقام مرکبات اسیدی ایران
اسد اسدی آبکنار؛ مازیار فقیه نصیری؛ کاظم نجفی هیر؛ جواد فتاحی مقدم؛ مرتضی گلمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (445.29 K)

4 بررسی خوشمزگی عصاره میوه در دو نوع لایم کوآت در مقایسه با لیمو ترش مکزیکن
اسد اسدی آبکنار؛ مازیار فقیه نصیری؛ کاظم نجفی هیر؛ سحر بهلولی زنجانی؛ مرتضی گلمحمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.8 K)

5 بررسی اثرات محلول پاشی جیبرلیک اسید بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (355.79 K)

6 بررسی اثرات محلول پاشی اوره بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی میوه و عملکرد عناب (Zizyphus jujuba)
فاطمه نخعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (356 K)

7 اثر پوشش پلی‌اتیلنی سیاه و تراکم کاشت بر میزان ویتامین C فلفل‌دلمه‌ای رقم کادیا
حسین مرادی؛ مرتضی اکبری پور؛ محمدامین حسینی؛ محمد حسینی ملا؛ رضا سعیدی؛ حسین صفورا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (149.85 K)

8 بررسی صفات کمی و کیفی ده رقم تجاری سیب در زنجان
ولی ربیعی؛ حسین ربی انگورانی؛ اسماعیل زنگانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (171.9 K)

9 تاثیر پوشش چیتوزان در کنترل پوسیدگی قارچی و حفظ میوه گوجه فرنگی طی انبارداری
محمد شرافتی؛ محمود قاسم نژاد؛ زهرا بلوچی؛ امیررضا امیرمیجانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (335.88 K)