کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 30 | ||
26 | تاثیر بهبود دهنده های زیستی و شیمیایی بر رنگیزه های فتوسنتزی توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) | |
فاطمه اسحاقی، اعظم سیدی، ابولقاسم حمیدی مقدم، پارسا مطلق | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 964.48 K | ||
27 | تأثیر ساکارز و پلی اتیلن گالایکول بر رنگیزه های فتوسنتزی و پرولین جنین های رویشی مارچوبه | |
عقیله لطفی، یوسف حمید اوغلی، جواد موسوی زاده | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 797.84 K | ||
28 | اثر تنش خشکی بر برخی ویژگی های فیزیولوژیک و تحمل به یخ زدگی در دو رقم تاک | |
افسانه باباجمالی، مهدیه غلامی، بهرام بانی نسب | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.09 M | ||
29 | بررسی اثر کاربرد جلبک دریایی و گیاه مورینگا بر روی صفات کاروتنوئید و وزن تر و خشک گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita L) | |
زیبا محمدی، رحیم نیکخواه، لیلا کرمی، غلامرضا عبدی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.44 M | ||
30 | بررسی برخی ویژگی های مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی کنگرفرنگی با محلول پاشی متانول و نانوذره دی اکسید تیتانیوم | |
فهیمه طالبی، وحید اکبرپور، ویدا چالوی | ||
مشاهده مقاله اصل مقاله 968.96 K |