کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 اثر رطوبت خاک و اقلیم بر کمیت و کیفیت موسیلاژ بذری اسفرزه
کامبیز بقالیان، محمد فخر طباطبائی، مسعود میر معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (12.15 K)

2 بررسیتأثیر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر عملکرد رشد زایشی وتولید مواد مؤثره دارویی گیاه دارویی پنیرک (.Malva sylvestris L)
امین رمضانی، مجید عزیزی، احمد احمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.53 K)

3 استفاده از ترکیب نوآورانه موسیلاژ به دانه و اسانس زنیان برای بالا بردن کیفیت پس از برداشت میوه شلیل
حمیده فاطمی، بهروز اسماعیل پور، اکرم رهبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.01 K)

4 تاثیر سطوح کم آبی و انواع کود آلی بر برخی صفات مرفولوژیکی و درصد موسیلاژ گاوزبان (Borago officialis)
رعنا قلی نژاد، علیرضا سیروس مهر، براتعلی فاخری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (390.12 K)

5 تاثیر موسیلاژ گیاه دارویی اسفرزه و ارتفاع محلول نگهداری بر برخی ویژگی های پس از برداشت گل ژربرا
فاطمه نعمت الهی، مجید عزیزی، غلامحسین داوری نژاد، مهدی نصیری محلاتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.53 K)

6 استفاده از پوشش های خوراکی در افزایش عمر انبارمانی میوه گوجه فرنگی
فاطمه گلچین، عفت کیوانلو، محمدتقی عبادی، علی محمد اسعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

7 مقایسه تعیین کیفیت و مقدار موسیلاژ در سه گیاه دارویی کشت شده در تهران
فاطمه رئوف فرد، رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.07 K)

8 افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) با استفاده از موسیلاژ و اسانس های گیاهی
عزیز رضایی، رحیم نیکخواه، محمد امین کهنمو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)