افزایش عمر انبارمانی و حفظ کیفیت میوه توت فرنگی (Fragaria × ananassa Duch) با استفاده از موسیلاژ و اسانس های گیاهی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (1.21 MB)
عنوان دوره: دوازدهمین کنگره علوم باغبانی ایران
نویسندگان
1دانشجو کارشناسی ارشد علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر
2استادیار گروه علوم باغبانی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر
3استادیار گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه خلیج فارس، بوشهر
چکیده
کلیدواژه ها