کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 7

1 اثر بسته بندی با فیلم های پلاستیکی پیوسته (بدون منفذ) و منفذدار بر ویژگی های کیفی و عمر قفس های میوه زرد آلو
نوشین مداح حسینی، سید حسین میردهقان، مجید اسماعیلی زاده، فاطمه ناظوری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122 K)

2 اثر تنش خشکی و برهمکنش آن با اسید اسکوربیک بر برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی در فلفل شیرین (Capsicum annuum L .cv. Red Bell Pepper.)
محمد سیاری، زهرا خزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.16 K)

3 بررسی برخی از خصوصیات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی ارقام انار استان زنجان
نرگس بهاروند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (205.91 K)

4 ارزیابی ارتباط خصوصیات بیوشیمیایی میوه ارقام گلابی با قهوه ای شدن درونی و مقاومت به بیماری آتشک
لیلا عطاءالدوله، حمید عبدالهی، معظم حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (14.4 K)

5 بررسی تغییرات عملکرد و کیفیت انار در اثر عناصر روی، آهن و بر
بابک خیام باشی، مسعود تدین نژاد، احمدرضا اخوتیان اردکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.57 K)

6 تعیین مناسب ترین زمان برداشت پرتقال سیاورز از نظر کیفی در منطقه دزفول
علیرضا شفیعی زرگر، فریدون عجم گرد، احمد شاکر زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.87 K)

7 مقایسه ترکیبات آنتی اکسیدانی و برخی خصوصیات فیزیولوژیک میوه مرکبات موجود در بازار شمال غرب ایران
لمیا وجودی مهربانی، رعنا ولیزاده کامران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1022.29 K)