کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 اثرات ازت،پتاسیم و آبیاری روی خصوصیات کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول
بیژن مرادی، یونس ابراهیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (9.12 K)

2 تاثیر روش هرس و موقعیت شاخه بر برخی صفات میوه پرتقال تامسون ناول
مجید کمالی جامخانه، حسین صادقی، حسین مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (428.1 K)

3 مقایسه نانوذرات نقره با سایر روش‌های ضد عفونی در کنترل آلودگی میکروبی و کیفیت اندام زایی درون شیشه ای پرتقال تامسون ناول
مالک قاسمی، نعیمه حسینی، مهسا هاشمی سجادی، یحیی تاجور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.32 K)

4 کاربرد نانو ذرات نقره در کنترل آلودگی میکروبی و کیفیت اندام زایی درون شیشه ای پرتقال
مالک قاسمی، نعیمه حسینی، مهسا هاشمی سجادی، یحیی تاجور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (193.6 K)

5 بررسی امکان حفظ کیفیت و ارزش غذایی میوه پرتقال تامسون ناول در شرایط انبار معمولی
زهرا شعبانیان، جواد فتاحی مقدم، ابوالحسن علوی، وحید علوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.92 K)

6 کاهش تنش خشکی در پرتقال تامسونناول با استفاده از ترکیبات حاوی اسیدهای آمینه
سمانه راهب، بهروز گلعین، مرتضی مبلغی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.05 K)