| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | اثرات ازت،پتاسیم و آبیاری روی خصوصیات کمی و کیفی پرتقال تامسون ناول | |
| بیژن مرادی، یونس ابراهیمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 9.12 K | ||
| 2 | تاثیر روش هرس و موقعیت شاخه بر برخی صفات میوه پرتقال تامسون ناول | |
| مجید کمالی جامخانه، حسین صادقی، حسین مرادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 428.1 K | ||
| 3 | مقایسه نانوذرات نقره با سایر روشهای ضد عفونی در کنترل آلودگی میکروبی و کیفیت اندام زایی درون شیشه ای پرتقال تامسون ناول | |
| مالک قاسمی، نعیمه حسینی، مهسا هاشمی سجادی، یحیی تاجور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 193.32 K | ||
| 4 | کاربرد نانو ذرات نقره در کنترل آلودگی میکروبی و کیفیت اندام زایی درون شیشه ای پرتقال | |
| مالک قاسمی، نعیمه حسینی، مهسا هاشمی سجادی، یحیی تاجور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 193.6 K | ||
| 5 | بررسی امکان حفظ کیفیت و ارزش غذایی میوه پرتقال تامسون ناول در شرایط انبار معمولی | |
| زهرا شعبانیان، جواد فتاحی مقدم، ابوالحسن علوی، وحید علوی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 192.92 K | ||
| 6 | کاهش تنش خشکی در پرتقال تامسونناول با استفاده از ترکیبات حاوی اسیدهای آمینه | |
| سمانه راهب، بهروز گلعین، مرتضی مبلغی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 239.05 K | ||