کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 اثر پتاسیم بر روی کمیت و کیفیت سیب زمینی در چهار منطقه ایران(اردبیل،اصفهان،دماوند،همدان)
کاووس حسین پور؛ محمد جعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.74 K)

2 تاثیر سطوح مختلف هیومیک‌اسید بر عملکرد انار
سهراب داورپناه؛ علی تهرانی فر؛ غلامحسین داوری نژاد؛ رضا خراسانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (122.1 K)

3 بررسی آنالیز صفات رشدی CGR, RGR, BMD تحت تاثیر کودها و باکتری های محرکرشد بر روی گیاه کرچک
سکینه قاسمی؛ محسن موسوی نیک؛ زهرا آذرشریف
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.8 K)

4 بررسی روش های مختلف مصرف کودهای شیمیایی بر روی خواص کمی و کیفی انگور بیدانه در قزوین
مهرزاد مستشاری؛ مهرداد شهابیان؛ محمدجعفر ملکوتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (15.29 K)

5 بررسی تاثیر عصاره کود ورمی کمپوست بر روی ویژگی های مرفولوژیکی چمن های پوآ، فستوکا و لولیوم
فاطمه احمدی؛ آرزو سیفی؛ مینا تقی زاده؛ حسین باقری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (105.91 K)

6 تاثیر کودهای زیستی بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیک گل آپارتمانی حسن یوسف
زهره احمدفام؛ محمد جواد نظری دلجو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (144.72 K)

7 تأثیر نیترات پتاسیم و فسفات نیترات آمونیوم بر اجزای عملکرد و محتوی اسانس رزماری (Rosmarinus officinalis L.)
فاطمه خادمی؛ جلال خورشیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.91 K)

8 بررسی تاثیر کودهای شیمیایی، دامی، عناصر ریزمغذی و تلفیقی بر عملکرد گل و اسانس گیاه دارویی بابونه (Matricaria chamomil)
ابوالفضل توسلی؛ احمد قنبری؛ یوسف پای گذار؛ احمد احمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (401.8 K)

9 اثر منبع مختلف مواد آلی و کودهای شیمیایی بر عملکرد و جذب عناصر ریز مغذی در مرکبات شمال خوزستان
اکبر گندم کار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.7 K)