کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 31

26 بررسی کمی فلاونوئیدهای موجود در گل و برگ گونه های ولیک (Crataegus Spp.)
علی کوه خیل، رضا امیدبیگی، رضا شاه حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.24 K)

27 تاثیر سولفات کلسیم در افزایش عمر گلدانی ژربرا
عبدالله حاتم زاده، سمیه شفیعی ماسوله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (5.23 MB)

28 بررسی اثر سطوح مختلف لجن فاضلاب و زئولیت بر میزان فنول، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی گیاه دارویی کنگر فرنگی (Cynara scolymus)
ندا بوالحسنی، عظیم قاسم نژاد، مجتبی بارانی مطلق
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

29 کاربرد پس از برداشت اسانس مرزه سهندی بر خصوصیات بیوشیمیایی و آنتی اکسیدانی توت فرنگی رقم آلبیون
بهاره قربانی، حبیب شیرزاد، ابوالفضل علیرضالو، معروف حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

30 ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی، فنل و فلاونوئید کل در برخی ارقام مختلف گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat)
شیرین تقی پور، عبداله احتشام نیا، حامد خدایاری، حسن مومیوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

31 بررسی فیتوشیمیایی میوه های منجمد و خشک ذغال اخته (Cornus mas L) با دو روش استخراج
مرضیه باباش پوراصل، مرضیه پیریایی، میرمهدی ابوالقاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.05 MB)