کلیدواژه ها = |
تعداد مقالات: 8 |
|
1 |
|
بررسی تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر خصوصیات رنگ و میزان اسانس گیاه دارویی کاکوتی یک ساله (Ziziphora tenuior L.) |
|
مریم دیده ور، فرناز خاکپور، محمد تقی عبادی، مهدی عیاری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 641.78 K
|
|
2 |
|
ارزیابی بیان کمی ژن های درگیر در تولید رنگ گلبرگ گل محمدی در مراحل مختلف نموی |
|
امید رسولی، نیما احمدی، سجاد رشیدی منفرد، مرضیه احمدیان |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 285.75 K
|
|
3 |
|
تأثیر چهار برنامه مختلف محلولپاشی کلریدکلسیم بر خصوصیات کمی و کیفی میوه های سیب رقم ʼفوجیʻ |
|
انسیه قربانی، داود بخشی، اسماعیل فلاحی، بابک ربیعی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 235.04 K
|
|
4 |
|
کنترل پوسیدگی پس از برداشت و کیفیت فیزیکوشیمیایی کیوی فروت در سردخانه با تیمارهای آبگرم |
|
جواد فتاحی مقدم، حسین طاهری، ماریه ببری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 370.92 K
|
|
5 |
|
بررسی سازگاری اکولوژیکی 11 رقم تجاری پوآپراتنسیس در شرایط اکولوژیکی کرج |
|
جواد رضا پور فرد، محسن کافی، ایمان روح الهی |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 13.15 K
|
|
6 |
|
بررسی خصوصیات ظاهری و حسی برش های سیب پوشش داده شده با آلژینات کلسیم |
|
سمیرا محمدی، فرود باقری، محسن رادی، صدیقه امیری |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1008.3 K
|
|
7 |
|
بررسی کاربرد پس از برداشت امواج فراصوت بر تغییرات اسید آسکوربیک و رنگ میوه تازه زرشک بی دانه (Berberis vulgaris) |
|
محمدرضا صائبی، فرید مرادی نژاد، الهام انصاری فر |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 1022.98 K
|
|
8 |
|
بررسی میزان کمی و تنوع کیفی آنتوسیانین های میوه چند رقم انار در استان فارس |
|
مختار حیدری، اسدالله توکلی، مژده نظرپور |
|
مشاهده مقاله
اصل مقاله 33.47 K
|