کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 بررسی ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون در چهار رقم زراعی زیتون در منطقه رودبار
علی اصغر زینانلو؛ حسن ابراهیم زاده؛ علیرضا طلائی؛ اسلام مجیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (17.79 K)

2 بهبود تولید تری اسیل گلیسرول گیاه با افزایش کارایی کانال های فعال پروتئینی در میتوکندری
مصطفی خوشحال سرمست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (259.17 K)

3 بررسی میزان و کیفیت روغن در برخی از ارقام زیتون یونانی در شرایط آب و هوایی سرپل ذهاب
عیسی ارجی؛ رحمت اله غلامی؛ محمد کردکانه؛ مرزبان نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (500.16 K)

4 بررسی میزان پروتئین، روغن و اسیدهای چرب برخی ارقام گردو (Juglans regia L)
مریم گلزاری؛ مجید راحمی؛ داراب حسنی؛ کوروش وحدتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.18 MB)

5 اثر سطوح مختلف ازت بر عملکرد بذر، درصد و ترکیبات موجود در روغن بذر گیاه ماریتیغال (silybum marianum cv budakalazi)
احمد استاجی؛ محمدکاظم سوری؛ اسحاق مقبلی؛ کاظم برزگر؛ امید حیدرپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.37 MB)

6 شناخت و بررسی اسیدهای چرب، مواد آنتی اکسیداتیو و پراکسید روغن در پسته دانشمندی و مقایسه آن با برخی ارقام غالب در استان خراسان (Pistacia vera L. Cv. Daneshmandi)
محمدشاهین دانشمندی؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.12 MB)

7 تاثیر زمان های مختلف کاشت بر میزان روغن استخراج شده و درصد اسیدهای چرب کتان روغنی (Linum usitatissimum L)
سکینه پوررنجبری صغایش؛ نسرین فرهادی؛ علیرضا بابائی؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.36 MB)

8 مقایسه ارقام مختلف انگور بر اساس ترکیبات شیمیایی هسته
سیاوش همتی؛ رامین ملکی؛ محمد علیزاده کاشانی؛ رضا وطن خواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.46 K)

9 ارزیابی اسیدهای چرب و ویژگی های مورفو - پومولوژیکی ژنوتیپ های برتر گردو
یوسف حکیمی؛ محمدرضا فتاحی مقدم؛ ذبیح اله زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (763.15 K)