نویسنده =
تعداد مقالات: 7

1 آنالیز رشد پیاز خوراکی (Allium cepa L.) تحت شرایط تیمار با کود زیستی (فسفات بارور 2)
صمد خرسندی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (441.58 K)

2 اثر کادمیوم و زئولیت در صفات رشد شاهی (Lepidium Sativum L.) و تربچه (Raphanus sativus L. )
صمد خرسندی؛ صاحبعلی بلندنظر؛ محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (253.55 K)

3 تأثیر زمان های مختلف برداشت بر روی کیفیت بذر پیاز خوراکی (. Allium cepa L)
محمد عدلی پور؛ صاحبعلی بلندنظر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.38 K)

4 ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند رقم هلو
شبنم فخیم رضایی؛ جعفر حاجی لو؛ محمد عدلی پور؛ زهرا زارع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (243.32 K)

5 ظرفیت آنتی اکسیدانی کل چند رقم هلو در ارتباط با فنل و فلاونوئید کل آنها
شبنم فخیم رضایی؛ غلامرضا دهقان؛ جعفر حاجی لو؛ هانیه رهبر؛ مریم نصیری؛ محمد عدلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (239.22 K)

6 شناسایی و ارزیابی برخی ویژگی های کیفی میوه در چند ژنوتیپ برتر ذغال اخته به منظور کشت و بهره برداری
محمد عدلی پور؛ جعفر حاجی لو؛ صاحبعلی بلندنظر؛ علی ایاسه؛ سید صادق سیدلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.22 K)

7 ارزیابی برخس خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه در چند ژنوتیپ انتخابی ذغال اخته
محمد عدلی پور؛ جعفر حاجی لو؛ جاوید عمارت پرداز؛ محمدعلی صادق زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.1 MB)